Lauri Marjamäki jatkaa Jokereissa vuoteen 2022

KHL / Uutinen
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lauri Marjamäen sopimuksessa ollut optio on käytetty.

Jokerit ovat käyttäneet Lauri Marjamäen sopimuksessa olleen option, joka pitää päävalmentajan seurassa aina vuoteen 2022 asti.

"Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys sekä vahva suomalaisosaaminen ovat Jokereille tärkeitä arvoja ja iso osa strategiaamme. Suomalaisuus näkyy entistä vahvemmin nyt myös pelaajistossamme ja meillä on vahva luotto Marjamäen sekä koko valmennustiimin osaamiseen tuleville vuosille. He saivat tärkeää oppia viime kaudesta ja pystyvät sen pohjalta kehittämään pelaamistamme oikeaan suuntaan" kertoo Jokereiden GM ja nykyinen pääomistaja Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Marjamäelle mennyt kausi oli ensimmäinen KHL:ssä.

"Olen viihtynyt Jokereissa hyvin ja toiminnastamme jäi ensimmäisen vuoden aikana todella positiivinen kuva. Organisaatio on työympäristönä erittäin hyvä ja seurana saamme edustaa Suomea Helsingistä käsin näinkin kovassa sarjassa", Marjamäki kertoo.

Organisaationa menemme oikeaan suuntaan ja tekemisestä paistavat ahkeruus ja intohimo. Meillä on hyvä joukkue ja kaikki siinä mielessä kohdillaan, kun aloitamme pian yhdessä valmistautumisen uuteen kauteen. Halu menestyä on kaikilla todella kova", hän jatkaa.

Jokereiden KHL-kauden ensimmäinen runkosarjaottelu on 3. syyskuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle