Lasse Kukkonen pelaa Kärpissä vielä yhden ottelun − "Kyseessä on tälle organisaatiolle niin poikkeuksellinen pelaaja"

LIIGA / Uutinen
Kukkonen palaa Kärppiin vielä kerran.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Lasse Kukkonen solmi Kärppien kanssa yhden ottelun mittaisen sopimuksen, jonka myötä hän pelaa oululaisten paidassa 3. lokakuuta.

Lasse Kukkonen ilmoitti jo aiemmin, että hän lopettaa uransa jääkiekkoilijana. Koronavirusepidemian keskeytettyä kauden kärppäorganisaatiossa alettiin pohtia parempaa päätöstä seuralegendan uralle.

− Kyseessä on tälle organisaatiolle niin poikkeuksellinen pelaaja, että halusimme antaa sille tarinalle erilaisen päätöksen. Valmennus ja joukkue allekirjoittivat tämän ajatuksen myös. Kaikki tietävät Lassen asenteen. Hän tulee varmasti taistelemaan pelissä vähintään yhtä paljon kuin muukin joukkue, kertoo toimitusjohtaja Tommi Virkkunen tiedotteessa.

Kukkonen pukee Kärppien pelipaidan viimeistä kertaa tositoimissa lokakuun kolmantena päivänä liigaottelussa KooKoota vastaan. Kokenut puolustaja kertoo pitäneensä kunnostaan huolta pelien ollessa tauolla.

− Ihan hyvässä kunnossa olen, mutta ei tässä mitään Ranskan ympäriajoa voisi lähteä vetämään. Kesällä tuli liikuttua paljon, ja nyt kun tämän on tiennyt, niin on tullut vähän puntteja kolisteltua ja tehtyä muutakin kuin mukavuusliikuntaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle