Lappeenrannassa historiallisesti tehoillut Max Lindroth jatkaa TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
Lindroth viihtyy turkulaispaidassa myös tulevalla kaudella.
Kuva © Tiia Mahkonen
Tehokas puolustaja Max Lindroth on kirjoittanut vuoden jatkosopimuksen TPS-miehistöön.

Tammikuussa Turun Palloseuraan siirtynyt ruotsalaispuolustaja Max Lindroth, 27, on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kaudelle 2024–25, TPS kertoo verkkosivuillaan.

– Erittäin tyytyväinen, että Max jatkaa meillä. Hän on tosi iso pala meidän joukkuetta ja tuo erikoistilanteisiin osaamista. Tuon tason yv-pelaaja on erittäin haluttu lisä mihin tahansa joukkueeseen – mielestäni on hienoa että Max halusi jatkaa juuri täällä Turussa. Saatiin kaikinpuolin huipputyyppi kiinnitettyä joukkueeseen, kommentoi jatkosopimusta seuran urheilujohtaja Rauli Urama.

– Tuntuu tosi hienolta palata Turkuun ja älyttömän siistiltä päästä vetämään toinen kausi kannattajien eteen. Saapuessani joukkueeseen kauden loppupuolella minut vastaanotettiin loistavasti. Neljännesfinaalit Tapparaa vastaan kirpaisevat edelleen hieman, mutta kannustus areenalla oli aivan upeaa. Tällä kaudella toivon, että täytämme areenan monta kertaa ja luomme lisää upeita muistoja yhdessä, fiilistee vuorostaan Lindroth.

Lindroth siirtyi Turkuun tammikuun 2024 lopulla Ruotsin SHL:n Frölunda HC:n joukkueesta. Ensimmäisenä Liiga-keväänään puolustaja viimeisteli 13 runkosarjaotteluun peräti 5 maalia ja 8 syöttöpistettä sekä yhdeksässä pudotuspelikamppailussa viisi syöttöä.

Helmikuussa Lappeenrannassa Lindroth viimeisteli neljä maalia yhdessä ottelussa SaiPan verkkoon, mikä oli ensimmäinen kerta yli 39 vuoteen, kun puolustaja vietti neljän maalin iltaa Suomen pääsarjassa. Maaleista kolme ensimmäistä syntyivät yhdeksään minuuttiin ja 40 sekuntiin, ollen neljällä sekunnilla Liiga-historian nopein hattutemppu avausvihellyksestä laskettuna.

» Lähetä palautetta toimitukselle