Laavainen vaihtuu Koposeen jukuripuolustuksessa - Nikkanen ja Suhonen sairastuvalle

LIIGA / Uutinen
Koponen on pelannut Liigaa aiemmin muun muassa KooKoossa.
Kuva © Timo Savela
Jukureiden puolustukseen tulee muutoksia, kun HPK-laina Roope Laavainen palaa Hämeenlinnaan kesken sopimuksen. Korvaajaksi mikkeliläisryhmään saapuu Marlo Koponen.

Roope Laavaisen lainasopimuksen Jukureiden kanssa oli määrä ulottua 8.1. saakka, mutta HPK:n muuttuneen poissaolotilanteen vuoksi hän palaa hämeenlinnalaisryhmään jo nyt. Puolustaja pelasi mikkeliläisryhmässä viisi ottelua, joissa keräsi yhden syöttöpisteen.

− Meillä oli HPK:n kanssa sopimus, että jos heillä pelaajat loppuvat, he saavat Laavaisen takaisin. Ja nyt kävi niin, kertoi Jukureiden urheilujohtaja Mikko Hakkarainen  Länsi-Savolle.

Jukurit sai kuitenkin pikaisesti uuden lainamiehen takalinjoilleen, kun Ketterässä alkukauden pelannut Marlo Koponen siirtyy kuluvaksi viikoksi mikkeliläisjoukkueeseen. 32-vuotias puolustaja on kuluvalla kaudella pelannut Mestiksessä 22 ottelua tehoin 1+9. Jukureitakin urallaan aiemmin Mestiksessä kausilla 2010-2011 ja 2011-12 edustaneella Koposella on aiempaa liigakokemusta 161 ottelun verran KooKoosta ja SaiPasta.

Mikkeliläismiehistö sai myös jobinpostia, kun puolustaja Teemu Suhonen sekä hyökkääjä Henri Nikkanen joutuivat sairastuvalle. Suhosen tilanteesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta alaraajavammasta kärsivän Nikkasen odotetaan palaavan kaukaloon tammikuun puolivälissä.

Heidän lisäkseen loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Valtteri Hietanen sekä hyökkääjä Janne Ritamäki.

» Lähetä palautetta toimitukselle