Laaksonen palaa Ilveksen kokoonpanoon - Kärpät totutulla kokoonpanolla pudotuspeliavaukseen

LIIGA / Uutinen
Oskari Laaksonen tekee paluun Ilves-nuttuun.

Ilves saa takaisin kokoonpanonsa junioripuolustaja Oskari Laaksosen, joka loukkaantui runkosarjan viimeisessä ottelussa. 19-vuotias puolustaja avaa ykköspakkiparissa Jarkko Parikan kanssa. 

Pelikiellossa olevan Samuli Vainionpään korvaa Mike Halmo neljännen ketjun keskellä. Myös Eero Savilahti nousee nelosketjuun ja kakkosketjussa Joose Antosen paikan ottaa Juho Liuksiala. Antosen lisäksi Panu Mieho on sivussa pelistä.

Kärpät puolestaan eivät juurikaan ole tehneet muutoksia normaaliin kokoonpanoonsa, sillä kaksi kärkiketjua ovat samanlaisessa muodossa kuin loppukauden tiukimmissa kamppailuissa.

Alemmissa ketjuissa on pieniä viilauksia ja ovat muodoissa Oskar Osala-Michal Kristof-Radek Koblizek sekä Jari Sailio-Miska Humaloja-Otto Karvinen. Puolustajapari kolmannessa ketjussa on Lasse Kukkonen-Mikko Niemelä ja seitsemäs puolustaja on Aleksi Mäkelä.

Ottelu alkaa Oulussa 18.30.

Juttua muokattu 22.3.2019 klo 13.34 ja klo 16.34: Korjattu Liuksialan paikka kokoonpanossa sekä lisätty Antosen ja Miehon poissaolot. Lisäksi korjattu kuvateksti, kolmen ottelun pelikieltoa kärsii Samuli Vainionpää.

» Lähetä palautetta toimitukselle