Länsi-Suomi: Kaksi Lukko-pelaajaa kävi lukkojen takana − toimitusjohtaja vahvistaa putkareissun

LIIGA / Uutinen
Kaksi Lukon pelaajaa päätyi viikonloppuna putkaan.
Kuva © Timo Savela
Kaksi Rauman Lukon liigapelaajaa on päätynyt viikonloppuna putkaan, kertoo Länsi-Suomi. Lukon toimitusjohtaja vahvistaa asian lehdelle.

Länsi-Suomi kertoo, että kaksi Lukon liigajoukkueen pelaajaa on joutunut putkaan viikonloppuna. Raumalaisseuran toimitusjohtaja Jukka Kunnas vahvisti Länsi-Suomen tiedot oikeiksi.

− Pitää paikkansa. Kaksi liigajoukkueen pelaajaa on vapaa-ajallaan käyttäytynyt Lukon arvojen ja eettisten arvojen vastaisesti, Kunnas sanoo Länsi-Suomen haastattelussa.

Pelaajien putkareissu tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä. Lukko ei pelannut viikonloppuna eikä sillä ollut myöskään harjoituksia. Perjantaina Lukko oli hävinnyt edellisen ottelunsa jumbojoukkue SaiPalle. Tappion jälkeen osa pelaajista oli lähtenyt yöhön.

− Kyseisten pelaajien kanssa on keskusteltu perjantain ja lauantain välisen yön tapahtumista. Seura on puhutellut pelaajia ja tehnyt toimenpiteet asiaan liittyen, Kunnas toteaa.

Toimitusjohtaja Kunnas sanoo myös, että tapauksessa noudatetaan seuran omaa sisäistä vastuullisuusohjelmaa ja asia käsitellään loppuun sen mukaan. Ohjelmaan ei Kunnaksen mukaan kuulu työnteon keskeytyminen eli esimerkiksi kokoonpanosta poistaminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle