Kyle Connor jatkaa Jetsissä seitsemän kautta − yhden kauden arvo korkeampi kuin Laineella

NHL / Uutinen
Connor jatkaa Jetsissä pitkään.
Kuva © Getty Images
Patrik Laine teki jatkosopimuksen perjantaina. Toinen Jetsin huippuhyökkääjä Kyle Connor sopi jatkosta heti suomalaisen perään. Yhdysvaltalainen tienaa jatkossa 7,14 miljoonaa dollaria per kausi.

Kyle Connor solmi seitsemän vuoden jatkosopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. 22-vuotiaan hyökkääjän sopimuksen arvo on 7,14 miljoonaa dollaria kaudesta. Summa nousi isommaksi kuin Patrik Laineella, jonka kahden vuoden pahvin vuotuinen arvo on 6,75 miljoonaa dollaria.

Connor teki viime kauden runkosarjassa tehot 34+32=66. Kuudessa pudotuspeleissä hän viimeisteli kolme maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

− Kaikki haluavat tehdä maaleja ja pisteitä, mutta Connor ei luista puolustustehtävistä. Myös puolustajat pitävät hänestä. Hän on vain pirun tehokas ja tulee olemaan todella hyvä pelaaja pitkän aikaa, sanaili Jets-päävalmentaja Paul Maurice The Athletic -julkaisulle.

Connor on Jetsin varaus kesältä 2015, jolloin winnipegiläisjoukkue huusi miehen nimen varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella 17. pelaajana.

Juttua muokattu: 29.9.2019, kello 9.26: Connorin sopimuksen pituus on seitsemän, ei kuusi kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle