Kykyjenetsijä Josef Boumedienne jatkaa Lukossa – ”Ruotsin suuntaan hän on iso apu”

LIIGA / Uutinen
Boumediennella oli iso rooli Lukon viime kauden ruotsalaisvahvistusten hankinnassa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Josef Boumedienne nauttii sekä työstään Lukossa että urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin luottamusta.

Lukko on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen kykyjenetsijä Josef Boumediennen kanssa. Vuodesta 2018 asti Lukossa työskennellyt ex-puolustaja on tyytyväinen joukkueeseen ja rooliinsa.

− Oli luontevaa jatkaa yhteistyötä. Lukko on pärjännyt hyvin ja Kallella (Sahlstedt) ja Pekalla (Virta) on selvät kuviot ja selvä visio, mihin suuntaan hommaa täytyy kehittää. Minun on ollut helppo astua tähän rooliin ja tehdä töitä yhdessä Kallen kanssa, Boumedienne kehaisee Lukon urheilujohtaja Sahlstedtia.

− Olemme Kallen kanssa samalla aaltopituudella: ei ole tainnut tulla vielä vastaan yhtään pelaajaa, jonka hankinnasta olisimme eri mieltä keskenämme.

Lukon lisäksi Boumedienne on NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin palkkalistoilla. Raumalla hän kuitenkin pääsee enemmän vaikuttamaan kokoonpanon rakentamiseen.

− Lukossa roolini näkyy lyhemmällä aikajänteellä. Sen työn hedelmän, oliko hankinta hyvä vai huono, näkee nopeammin.

Urheilujohtaja Sahlstedt on tyytyväinen Boumediennen osaamiseen.

− Hän tuntee enemmän porukkaa maailmalta kuin minä, joten hän yleensä tietää nopeammin, kenelle kannattaa soittaa mistäkin asiasta, Sahlstedt kertoo.

− Ja toki Ruotsin suuntaan hän on iso apu. Voidaan mielestäni laskea hänen edukseen, että viime kaudella meillä oli sekä Westerholmin veljekset Ponthus ja Pathrik että Robin Press. Ilman "Bumea" olisimme saaneet heistä ehkä yhden tai kaksi, mutta emme kaikkia kolmea. Hän on täysin hintansa väärti meille.

» Lähetä palautetta toimitukselle