Kuusi suomalaista tavoittelee PWHL-pelipaikkaa varaustilaisuuden kautta − listalla maailmantähtiä ja lajilegenda

Muut Sarjat / Uutinen
Noora Räty on yksi PWHL:ään hamuavista suomalaisista.
PWHL:n historian toinen varaustilaisuus järjestetään kesäkuussa. Kuusi suomalaista on ilmoittanut olevansa joukkueiden käytettävissä.

PWHL:n varaustilaisuus toiselle kaudelle järjestetään 10. kesäkuuta. Pelaajien tulee ilmoittautua varaustilaisuuteen ennalta, jotta sarjan joukkueet voivat varata heidät itselleen. Ensi kuussa järjestettävään tilaisuuteen oman innokkuutensa ovat ilmaisseet kuusi suomalaista.

Hyökkääjistä PWHL-joukkueiden varattavissa ovat suomalaisten osalta SDHL:ssä kannuksensa ansainnut Noora Tulus ja Pohjois-Amerikassa yliopistosarjaa tahkonnut Ida Kuoppala, puolustajista Naisleijonista tutut Ronja Savolainen ja Sini Karjalainen sekä kokenut maalivahtikaksikko Noora Räty ja Meeri Räisänen, joista Räty ei pelannut viime kaudella ja Räisänen kiekkoili miesten kakkosdivisioonassa.

Maailmantähdistä listalla ovat muun muassa maalivahti Klára Peslarová, puolustajat Cayla Barnes ja Maja Nylén-Persson sekä hyökkääjät Sarah Fillier, Hannah Bilka ja MM-kullan Kanadalle ratkaissut Danielle Serdachny. Listalla ovat myös Venäjällä viime kauden pelanneet Ilona Markova ja Alena Mills. Niin ikään lajilegenda, kolminkertainen olympiamitalisti ja nelinkertainen maailmanmestari Amanda Kessel pyrkii PWHL:ään ensi kaudeksi. Hän ei pelannut viime kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle