Kuudennen loppuottelun kokoonpanot: Cornet'n rooli kasvaa

LIIGA / Uutinen
HPK hioo kokoonpanoaan.
Muutokset kokoonpanorintamalla kuudenteen loppuotteluun ovat äärimmäisen minimaalisia.

HPK hioo kahden ketjunsa koostumusta, kun Eetu Tuulola ja Philippe Cornet vaihtavat päikseen paikkoja. Näin ollen Cornet nousee Niclas Luceniuksen rinnalle, kun taas Tuulola tuo ryminää FIlip Riskan johtamaan nelosketjuun.

Kaksi edellistä loppuottelua voittanut Kärpät ei tee kokoonpanoonsa mitään muutoksia.

Kuudes loppuottelu pelataan tänä iltana Hämeenlinnassa. Jos Kärpät voittaa, kruunataan se Suomen mestariksi. HPK:n voitolla nähdään seitsemäs ottelu, joka pelattaisiin lauantaina Oulussa.

Käyttäjän jkorkalainen kuva

Kommentti: Jere Korkalainen

HPK:n ketjukoostumusten hiominen näyttää paperilla erittäin fiksulta. Niclas Luceniuksen ketjuun tulee erinomainen likaisen työn tekijä, joka kaivaa kiekot kulmasta ja ajaa häikäilemättömästi maalille. Elementti, joka ketjun pelistä on ajoittain puuttunut.

HPK:n suurin vahvuus, pitkä hyökkäyspelaaminen saattaa saada muutoksella kaivattua terävyyttä. Tavi ja Lucenius ovat pelanneet hyvin yhteen, mutta kolmas lenkki on ollut hieman vajaavaisesti pelissä mukana.

Myös nelosketju saa hieman lisää energiaa vikkelän Tuololan mukaantulolla. Ketju vastaan ketju-pelissä kolmikko asettunee Kärppien nelosketjua vastaan, jolloin kentältä ei vauhtia puutu.

» Lähetä palautetta toimitukselle