Kuuden vuoden panna päättyy – Jokerit kohtaa Liiga-joukkueita Imatralla

LIIGA, MESTIS, KHL / Uutinen
Jokereiden ja Liiga-joukkueiden kohtaamiset tarjoavat harvinaista herkkua.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Liigan Jokerit-boikotti on vihdoin historiaa. KHL-ryhmä esittelee syyskuntoaan kotimaisille vastustajille Imatralla.

Kuusi vuotta ja viikko – niin pitkään tulee elokuussa kuluneeksi siitä, kun Jokerit on viimeksi kohdannut kotimaisia Liiga-joukkueita edes harjoituskoitoksissa. Sen mittaiseksi poikkeuksellinen ajanjakso myös jää, sillä tilanne muuttuu elokuussa Imatralla.

Jokerit osallistuu jo perinteikkääksi muodostuneeseen Imatran Ketterän isännöimään harjoitusturnaukseen 20.–21. elokuuta. Kuudetta kertaa järjestettävä turnaus kantaa nyt nimeä Bauer Games 2020 ja KHL-kauden valmistautumistaan viimeistelevä helsinkiläisjoukkue kohtaa torstaina Mikkelin Jukurit ja perjantain iltaottelussa Porin Ässät.

Edellisen kerran vastaavia kohtaamisia on nähty elokuussa 2014, jolloin Jokerit pelasi harjoitusottelut HPK:ta ja TPS:ää vastaan.

– Liigajoukkueiden ja Jokereiden välisiä kohtaamisia ei ole nähty vuosiin ja niitä on odotettu. Hienoa, että nämä ottelut nähdään nyt Imatralla ja erityisen hienoa on se, että pystymme tarjoamaan ottelut kaikkien nähtäväksi suorina ottelulähetyksinä, iloitsee Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen.

Bauer Gamesin kahdessa muussa ottelussa isäntäjoukkue Ketterä kohtaa torstaina Kookoon ja perjantaina Jukurit. Kaikki ottelut ovat tarjolla selostettuina suorina lähetyksinä

– Tapahtuman järjestelyt aloitettiin jo talven aikana ja koronan mukanaan tuomat haasteet ovat vaikeuttaneet suunnittelua merkittävästi. Nyt otteluohjelma on kuitenkin valmis ja odotukset hienon tapahtuman toteutumiselle ovat korkealla, Partanen toteaa.

– Uskon, että kaikki ottelut ovat mielenkiintoisia, koska jokaisessa ottelussa nähdään, miten Liiga haastaa KHL:n tai miten Mestis haastaa Liigan.

» Lähetä palautetta toimitukselle