Kultaleijonaduosta tulee trio − Teemu Hartikaisen ura jatkuu Sveitsissä

Muut Sarjat / Uutinen
Olympiakultaa Pekingissä yhdessä juhlineet Hartikainen ja Filppula ovat tulevalla kaudella seurakavereita.
Sami Vatanen ja Valtteri Filppula saavat seurakseen Geneveen vielä yhden kevään kultaleijonan, kun Teemu Hartikainen siirtyy kiekkoilemaan joukkueeseen.

Teemu Hartikainen teki Geneve-Servetten kanssa yksivuotisen sopimuksen. 32-vuotias hyökkääjä kiekkoili edelliset yhdeksän kautta KHL:ssä Salavat Julajev Ufan miehistössä. Viime kaudella hän teki 41 ottelussa 24 tehopistettä.

− Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Teemun tervetulleeksi joukkueeseen. Hän tuntee entuudestaan joitakin joukkuetovereitaan ja halusi todella liittyä projektiimme. Teemu on hyvä maalintekijä ja on todistanut sen kaikissa pelaamissaan sarjoissa. Hän ei epäröi käyttää fysiikkaansa maalin edessä tehdäkseen maaleja, mikä on tärkeä ominaisuus ja auttaa varmasti meitä tavoitteidemme saavuttamisessa, Geneve-Servetten urheilujohtaja Marc Gautschi kertoi.

Urallaan 52 NHL -ja 164 AHL-otteluakin pelannut Hartikainen täydentää geneveläisseuran ulkomaalaiskuusikon, johon kuuluvat myös Valtteri Filppula ja Sami Vatanen. Heidän lisäkseen joukkueessa pelaavat Jokereista tuttu Linus Omark, Tapparassakin urallaan pelannut Henrik Tömmernes sekä kanadalainen Daniel Winnik.

Filppula ja Vatanen olivat päättyneellä kaudella Hartikaisen tapaan mukana sekä Pekingistä olympiakultaa tuoneessa että Tampereella MM-kultaa voittaneessa joukkueessa.

− Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta liittyä joukkueeseen. Odotan innolla tapaavani hyviä ystäviäni Linus Omarkia, Sami Vatasta ja Valtteri Filppulaa. Perheeni on myös hyvin iloinen saapuessaan Sveitsiin ja odotan innolla tapaavani jo uudet joukkuekaverit, Hartikainen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle