Kravtsov ja Šestjorkin tulokassopimuksiin Rangersin kanssa

NHL / Uutinen
Vitali Kravtsov suuntaa alkuperäiseen Isoon Omenaan.
New York Rangersin viime kesän ykkösvaraus Vital Kravtsov ja vuonna 2014 varattu maalivahti Igor Šestjorkin ovat solmineet organisaation kanssa kolmen vuoden tulokassopimukset.

New York Rangersin jälleenrakennusprojekti etenee, sillä organisaatio ilmoitti solmineensa kolmen vuoden tulokassopimukset hyökkääjä Vitali Kravtsovin ja maalivahti Igor Šestjorkinin kanssa.

Rangers varasi 19-vuotiaan venäläishyökkääjän yhdeksännellä vuorolla viime kesän varaustilaisuudessa. Kravtsov teki viime kaudella KHL:n Traktor Tseljabinskin paidassa tehot 8+13 50 runkosarjaottelussa ja pudotuspeleissä hän saalisti kaksi syöttöpistettä ottelusarjassa Avtomobilistia vastaan. Taitava ja kookas laitahyökkääjä teki Venäjän paidassa nuorten MM-kisoissa tehot 2+4 ja toimi pronssijoukkueen varakapteenina.

− Kravtsov on erittäin taitava laitahyökkääjä, joka on yhdistelmä nopeutta, voimaa ja viimeistelyä, TSN:n  Craig Button totesi tammikuussa.

Vuoden 2014 neljännen kierroksen varaus Šestjorkin on toiminut Pietarin SKA:n ykkösmaalivahtina viimeiset kolme kautta ja runkosarjassa hän voitti 24 ottelua 28:sta torjuntaprosentin näyttäessä lukemaa 95,3. Hän päästi maaleja 1,11 ottelua kohti. Pudotuspelien kymmenestä ottelusta Shestjorkin voitti neljä ja torjuntaprosentti oli 90,4.

» Lähetä palautetta toimitukselle