Korpisalo teki monivuotisen sopimuksen Senatorsin kanssa, Raanta jatkaa Hurricanesissa

NHL / Uutinen
Korpisalo pelasi viime kauden lopun Los Angeles Kingsissä.
Kuva © Getty Images
Joonas Korpisalon sopimus Ottawa Senatorsin kanssa on viisivuotinen ja kokonaisarvoltaan 20 miljoonaa dollaria. Antti Raanta torjuu Hurricanesissa yksivuotisella 1,5 miljoonan dollarin sopimuksella.

Los Angeles Kingsiin kesken viime kauden kaupattu Joonas Korpisalo teki vapaana agenttina viiden vuoden sopimuksen Ottawa Senatorsiin. Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan sopimuksen keskimääräinen vuosiansio on neljä miljoonaa dollaria.

29-vuotias toisen polven kiekkoilija kävi viime vuonna lonkkaleikkauksessa ja torjui pelikuntoon toivuttuaan parhaalla tasollaan moneen vuoteen. Varsinkin Kingsissä Korpisalo pelasi kevätkauden mainiosti.

Senatorsin toinen sopimuksen alainen maalivahti ensi kaudella on ruotsalainen Anton Forsberg, jonka kanssa Korpisalo on aiemmin pelannut yhdessä Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa.

Toinen suomalaistorjuja, Antti Raanta, päätti jatkaa uraansa Carolina Hurricanesissa. Vuoden jatkosopimus on arvoltaan puolitoista miljoonaa dollaria.

– Antti on ollut erinomainen kahtena viime kautena. Hän on ollut luotettava, kun kutsu on käynyt, ja olemme innoissamme saadessamme hänet takaisin vielä vuodeksi, Hurricanesin GM Don Waddell kommentoi Raannan sopimusta.

Hurricanes jatkaa viime kaudelta tutuilla maalivahdeilla, kun myös tanskalainen Frederik Andersen teki seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Lisäksi Hurricanesissa jatkaa 24-vuotias Pjotr Kotšetkov, joka teki kevääseen 2027 ulottuvan sopimuksen jo viime syksynä.

» Lähetä palautetta toimitukselle