Koronavirus kytee myös NHL:ssä − kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu tartunta

NHL / Uutinen
Ottawa Senatorsin leiristä kantautui epämiellyttäviä uutisia.
Kuva © Getty Images
Kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Ottawa Senators tiedotti tämän viikon keskiviikkona, että yhdellä joukkueen pelaajista on todettu koronavirustartunta. Nyt tartunta on todettu myös toisella joukkueen pelaajalla. Kyseinen pelaaja oli mukana joukkueen vieraspelikiertueella San Josessa, Anaheimissa ja Los Angelesissa ennen NHL-kauden keskeyttämistä. Organisaatio ei ole kertonut kummankaan pelaajan henkilöllisyyttä julkisuuteen.

Senatorsin mukaan vieraspelikiertueelle osallistui yhteensä 52 henkilöä, joista 44:llä ei ole ollut oireita. Organisaatio kertoo, että kahdeksan henkilöä on toistaiseksi testattu koronaviruksen varalta, ja heistä kahdella on todettu tartunta. Organisaatio odottaa tuloksia muiden testattujen henkilöiden osalta. Testit tehtiin tämän viikon keskiviikkona, torstaina ja perjantaina.

Kaikki vieraspelikiertueelle osallistuneet henkilöt ovat olleet karanteenissa maaliskuun 13. päivästä lähtien eli yli viikon. Senatorsin mukaan karanteeni jatkuu edelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.
Uutinen
Kolumni
Näkemys: Valoa koronakevääseen – Telian päätös näyttää liigan klassikko-otteluja on upea kulttuuriteko
2.4.2020 11:36
Nostalgiaottelut ovat rajoitusten ja eristäytymisen keskellä elävän jääkiekkokansan apatiaan parasta mahdollista lääkettä.

Lue myös