Koronavirus kytee myös NHL:ssä − kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu tartunta

NHL / Uutinen
Ottawa Senatorsin leiristä kantautui epämiellyttäviä uutisia.
Kuva © Getty Images
Kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Ottawa Senators tiedotti tämän viikon keskiviikkona, että yhdellä joukkueen pelaajista on todettu koronavirustartunta. Nyt tartunta on todettu myös toisella joukkueen pelaajalla. Kyseinen pelaaja oli mukana joukkueen vieraspelikiertueella San Josessa, Anaheimissa ja Los Angelesissa ennen NHL-kauden keskeyttämistä. Organisaatio ei ole kertonut kummankaan pelaajan henkilöllisyyttä julkisuuteen.

Senatorsin mukaan vieraspelikiertueelle osallistui yhteensä 52 henkilöä, joista 44:llä ei ole ollut oireita. Organisaatio kertoo, että kahdeksan henkilöä on toistaiseksi testattu koronaviruksen varalta, ja heistä kahdella on todettu tartunta. Organisaatio odottaa tuloksia muiden testattujen henkilöiden osalta. Testit tehtiin tämän viikon keskiviikkona, torstaina ja perjantaina.

Kaikki vieraspelikiertueelle osallistuneet henkilöt ovat olleet karanteenissa maaliskuun 13. päivästä lähtien eli yli viikon. Senatorsin mukaan karanteeni jatkuu edelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
NHL-pomot pohtivat tulevaa kautta – 35 pelaajan rajoitus saattaa jättää osan suomalaisnuorista Liiga-jäille
28.10.2020 10:00
NHL-GM:t suunnittelivat konferenssipuhelussaan tulevaa kautta. Joukkueet saisivat kutsua harjoitusleireilleen enintään 35 pelaajaa. Tällä saattaa olla vaikutusta Liigassa pelaaviin suomalaisnuoriin.
Uutinen
Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin
27.10.2020 20:24
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.
Uutinen

Lue myös