Koronavirus kytee myös NHL:ssä − kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu tartunta

NHL / Uutinen
Ottawa Senatorsin leiristä kantautui epämiellyttäviä uutisia.
Kuva © Getty Images
Kahdella Ottawa Senatorsin pelaajalla on todettu koronavirustartunta.

Ottawa Senators tiedotti tämän viikon keskiviikkona, että yhdellä joukkueen pelaajista on todettu koronavirustartunta. Nyt tartunta on todettu myös toisella joukkueen pelaajalla. Kyseinen pelaaja oli mukana joukkueen vieraspelikiertueella San Josessa, Anaheimissa ja Los Angelesissa ennen NHL-kauden keskeyttämistä. Organisaatio ei ole kertonut kummankaan pelaajan henkilöllisyyttä julkisuuteen.

Senatorsin mukaan vieraspelikiertueelle osallistui yhteensä 52 henkilöä, joista 44:llä ei ole ollut oireita. Organisaatio kertoo, että kahdeksan henkilöä on toistaiseksi testattu koronaviruksen varalta, ja heistä kahdella on todettu tartunta. Organisaatio odottaa tuloksia muiden testattujen henkilöiden osalta. Testit tehtiin tämän viikon keskiviikkona, torstaina ja perjantaina.

Kaikki vieraspelikiertueelle osallistuneet henkilöt ovat olleet karanteenissa maaliskuun 13. päivästä lähtien eli yli viikon. Senatorsin mukaan karanteeni jatkuu edelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös