Koronarajoitusten tiedotettiin kiristyvän − STM kertoi kuitenkin tiedottaneensa virheellisen lukeman AVI:lle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
AVI tiedotti virheellisen STM:n kirjeen pohjalta.
Kuva © Samuli Huikuri
Aluehallintoviranomaiset tiedottivat maanantaina yleisötilaisuuksien koronarajoitusten kiristämisestä. Muutos perustui kuitenkin STM:n AVI:lle tiedottamaan virheeseen.

Aluehallintoviranomaiset julkaisivat maanantaina uudet rajoituksensa yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Jatkoaika uutisoi lukuisten tiedotusvälineiden tavoin kokoontumisrajoitusten kiristymisestä 500 henkilöstä 50 henkilöön.

Sosiaali- ja terveysministeriö tiedotti kuitenkin paria tuntia myöhemmin, että sen AVI:lle lähettämästä kirjeestä oli pudonnut nolla pois. Täten koronarajoitukset eivät toistaiseksi muutu elokuun tilanteesta syyskuuhun.

AVI:n alkuperäinen tiedote kokonaisuudessaan

Uutista muokattu 14.01: Uutisessa kerrottiin aikaisemmin koronarajoituksen kiristämisestä ja sen vaikutuksista Liigan kaltaisille sisäyleisötilaisuuksille. Poistettu STM:n virheelliseen kirjeeseen ja siitä AVI:n tiedottamiin virheellisiin tietoihin perustuvat osat. Lisätty upotettu STM:n twiitti. Lisätty AVI:n twiitti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
KooKoon liigajoukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − U20-joukkueen tartuntamäärä nousi kymmeneen
18.9.2020 11:32
Liigajoukkueen lisäksi KooKoon U20-joukkueessa havaittiin yksi uusi koronavirustartunta.
Artikkeli
Kiekkokansa uskoo Liiga-kauden onnistuvan osittain − mutta kaikki eivät selviä maaliin asti
17.9.2020 14:57
Liiga-kauden 2020−21 on määrä alkaa lokakuun alussa. Moni seura on ilmoittanut viime viikkoina koronavirustartunnoista eikä yleisörajoituksiin ole vielä olemassa selkeitä linjauksia. Jatkoaika kysyi, mitä kiekkokansa tilanteesta ajattelee.
Uutinen
IIHF perui tukun arvoturnauksia – päätöksellä ei vaikutuksia Nuorten Leijonien kauteen
17.9.2020 14:36
IIHF perui lähes kaikki MM-turnauksensa helmikuuhun asti.

Lue myös