Koronakriisi on yhteinen: Jatkoaika auttaa Mestis-seuroja

MESTIS / Uutinen
Mestis-seurat tarvitsevat kannattajiensa tukea juuri nyt.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Koronavirus on meidän kaikkien yhteinen vihollinen. Sen torjumiseksi tehtävät poikkeukselliset yhteiskunnalliset keinot heikentävät radikaalisti jokaisen jääkiekkotoimijan taloutta. Suomalaisen jääkiekon taloudellisesti herkin riskiryhmä ovat Mestis-seurat. Siksi maan suurin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline Jatkoaika haluaa auttaa.

Jääkiekkokausi päättyi Suomessa ennenaikaisesti koronapandemian torjumiseksi. Se on tuonut merkittäviä taloudellisia haasteita suomalaisessa huippujääkiekossa eritoten Mestis-seuroille. Mestis-arki on muutoinkin suomalaisen jääkiekon ankarin työmaa, sillä puoliammattilaissarjan elintila Liigan vanavedessä on niukka.

Kauden äkillinen keskeytyminen vie seuroilta loppukauden tuotot ja luo suurta epävarmuutta yhteistyökumppaneilta ja mainosmyynnistä saataviin tuloihin.

Koska korona on yhteinen vihollinen, Jatkoaika haluaa auttaa. Suomen suurin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline luovuttaa noin kolmasosan verkkosivustonsa mainostilasta Mestis-seurojen käyttöön. Jatkoaika on luonut valmiin mainospohjan, jota seurojen on helppoa käyttää omiin tarpeisiinsa.

Mestis julkaisee sarjana lähipäivinä omia toimenpiteitään seurojen selviytymistaisteluun. 

− Elämme nyt kaikki vaikeita aikoja ja eikä pelkästään urheilussa. Olemme viime viikon torstaista asti tehneet töitä lähes kellon ympäri saadaksemme jonkinlaista otetta vallitsevaan tilanteeseen, Mestiksen johtaja Olli Aro sanoo.

− Toiminnan nopea kriisiytyminen on lähentänyt koko jääkiekkoperhettämme ja olemme osoittaneet, että haluamme pitää toisistamme huolta. Kriisiytymisessä on monesti jotain positiivistakin ja ainakin minä koen, että se on mahdollisuus muutokselle, Aro jatkaa.

Alle on listattu eri seurojen osalta tavat, joihin kukin niistä Jatkoajan mainostilaa hyödyntää.

Hokki
Osta Hokin tukilippuja!
Hokki menettää koronaviruksen vuoksi karsintaotteluiden lippu- sekä oheistuotot. Samalla olemme joutuneet perumaan muita varainhankinnan tapahtumia. Ostamalla tulevan kauden pääsylippuja jo nyt, autat meitä haastavassa taloustilanteessa!
Linkki: https://hokki.tapahtumiin.fi/fi/

IPK
Keräilyliput 10€ / 25€ / 50€
Täytetään Kankaan monttu vielä kerran tällä kaudella! Koronaviruspandemian aiheuttamien taloudellisten tappioiden minimoimiseksi IPK myy Kankaan montun kapasiteetin verran, eli 1500 "keräilylippua" kevään 2020 pudotuspeleihin. Keräilyliput ovat numeroituja ja niitä on rajallinen määrä.
Linkki: https://ipk.fi/artikkelit/historiallinen-kausi-ennen-aikaisesti-paatokse...

Jokipojat
Auta Ärjyä!
Elämme haastavia aikoja koronaviruksen myötä. Tarvitsemme nyt apuasi enemmän kuin koskaan. Tule mukaan varmistamaan Mestis-kiekkoilun jatkuminen Joensuussa.
Linkki: https://jokipojat.fi/ajankohtaista/2019/auta-arjya-varmista-jaakiekkoilu...

Ketterä
Ketterän kausikortit ja tukiliput nyt myynnissä!
Ketterän kauden 2020-2021 kausikortit ja tukiliput ovat nyt myynnissä. Hankkimalla kausikorttisi tai tukilippuja nyt maaliskuun aikana tuet Ketterän toimintaa yli haastavien aikojen.
Linkki: https://kettera.tapahtumiin.fi/fi/

KeuPa HT
Ihmisten Joukkueen Kausikorttihaaste
Rakentaaksemme uutta ja parempaa, KeuPa HT tarvitsee nyt kaikkia teitä. Lähde mukaan Ihmisten Joukkueen Kausikorttihaasteeseen, jotta Keuruulla pelataan Mestis-kiekkoa jatkossakin.
Linkki: https://www.keupaht.fi/kausarihaaste

RoKi
KAUSIKORTTI ALK. 65€
Kauden 2020-21 kausikorttihaaste -kampanja on käynnissä 22.3. asti! Hinnat alk. 65€, eli neljän ottelulipun hinnalla näet koko runkosarjan!
Linkki: https://www.rokihockey.fi/kausarihaaste-kaudelle-2020-21

TUTO Hockey
TUTO-Kortti – 99€
TUTOn kauden 2020-21 TUTO-kortti ja kausikortit ovat nyt myynnissä. Hankkimalla oman korttisi maaliskuun aikana säästät rahaa ja autat TUTOa yli koronaviruksen aiheuttamien haasteiden.
Linkki: https://www.tutohockey.fi/fi/tuotteet/tuto-ja-kausikortit

» Lähetä palautetta toimitukselle