Korona käänsi KalPan tilikauden tappiolliseksi

LIIGA / Uutinen
KalPan kausi kaukalossa oli askel eteenpäin edellisestä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KalPa Hockey Oy:n liikevaihto pysyi samana edelliseen tilikauteen verrattuna, mutta tulos laski yli 650 000 eurolla.

KalPa Hockey Oy:n tilikausi päättyi 253 414 euron tappioon. Edellisen tilikauden tulos oli 405 000 euroa plussan puolella.

– Päättynyt kausi oli KalPan 90-vuotisjuhlakausi, minkä vuoksi panostimme pelaajistoon aiempia kausia enemmän. Pudotuspelipaikka oli jo varmistettu, kun yllättäen maaliskuussa kausi jouduttiin keskeyttämään. Kauden keskeyttäminen peruutti luonnollisesti kaikki tulevat ottelutapahtumat ja lisäksi hallista peruuntui keväälle, suunniteltu konsertti ja maaottelu, yrityksen toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

Seuran liikevaihto pysyi edellisen tilikauden tapaan 6,7 miljoonassa eurossa. Omavaraisuusaste laski reilulla viidellä prosenttiyksiköllä 62,3:een.

Saksman kertoo tiedotteessa, että seurassa tehdyt sopeutustoimet näkyvät vasta seuraavalla tilikaudella, josta KalPa Hockey Oy hakee nollatulosta. Budjetoitu yleisökeskiarvo on 3100 ja pelaajabudjetti 1,7 miljoonaa euroa.

– Tulevaan kauteen lähdemme poikkeuksellisen epävarmassa tilanteessa. Olemme sopeuttaneet toimintaa kevään aikana reippaasti ja pystymme nyt paremmin kestämään mahdollisen tilanteen pitkittymisen.

» Lähetä palautetta toimitukselle