KooKoosta lähtenyt Kim Strömberg löysi uuden kodin – suuntaa SHL:n pikkuseuraan

LIIGA, SHL / Uutinen
Strömberg oli KooKoon päättyneen kauden kirkkain komeetta.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
KooKoon koronasopeuttamisten yhteydessä seurasta lähtenyt Kim Strömberg jatkaa uraansa Oskarshamnissa.

KooKoosta lähtenyt Kim Strömberg, 32, siirtyy SHL:aan. Uusi seura on IK Oskarshamn, jonka kanssa hyökkääjä on solminut yksivuotisen sopimuksen.

Päättyneellä kaudella Strömberg liki kaksinkertaisti Liiga-uransa yhden kauden piste-ennätyksen ja jakoi KooKoon sisäisen pörssikärjen Juha-Pekka Haatajan kanssa. Jokerikasvatti Strömberg kirjautti KooKoon pelaamissa 59 ottelussa pisteet 23+27=50. Liigan pistepörssissä tämä oikeutti sijaan 8.

– Tämä on ensimmäinen kertani Ruotsissa, ja näen sen mahdollisuutena ottaa uuden askeleen uralla. Viime kausina olen pelannut enemmän keskellä, ja olen siinä roolissa mielestäni parhaimmillani, Strömberg kertoo Oskarshamnin tiedotteessa.

– Martin Filander [Oskarshamnin päävalmentaja] näkee hänessä suurta potentiaalia ja Arsi Piispanen on pelannut hänen kanssaan, joten tiedämme, mitä saamme, kertoo tiedotteessa seuran GM Thomas Fröberg.

KooKoo tiedotti aiemmin tällä viikolla, että koronapandemian vaatimien säästöneuvottelujen tuloksena ainoana vaihtoehtona oli Strömbergin sopimuksen purkaminen. Aiemmin keväällä Strömberg ja KooKoo olivat sopineet 1+1-vuotisesta jatkosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle