KooKoon yhdysvaltalainen tähtipelaaja jyrähti Liigan päätöksestä siirtää pudotuspelejä: "Viikko ei muuta mitään, tilanne vain pahenee"

LIIGA / Uutinen
Trevor Mingoia otti kantaa Liigan päätökseen lykätä pudotuspelien alkua.
Kuva © Satu Pitkänen

Liigan runkosarjassa viidenneksi sijoittuneen KooKoon yhdysvaltalaisvahvistus Trevor Mingoia on kritisoinut Twitterissä Liigan päätöstä lykätä pudotuspelien alkua ainakin viikolla.

Mingoia kertoo twiitissään suomennettuna seuraavaa:

– Tehkää päätös heti. Emme voi odottaa, kun lentomme kotimaahamme perutaan. Viikko ei muuta mitään, tilanne vain pahenee.

Mingoia on ollut sensaatiomaisen kauden pelanneen KooKoon tärkeimpiä pelaajia tehoin 20+21=41. KooKoo pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa lauantaina kotonaan KalPaa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Näkemys: Miljoona Mestikselle on tärkeä teko − se maksettiin vain väärästä pussista
27.3.2020 9:00
Jääkiekkoliitto ja Mestis itse yrittävät nyt pelastaa koronan taloudellisesti runteleman Mestiksen. Aikooko rikas Liiga osallistua talkoisiin?
Uutinen
Mestis-seurat menettävät koronan takia 1,8 miljoonaa euroa − Ensi kaudeksi luvassa mittava tukipaketti ja kaksi uutta joukkuetta Suomi-sarjasta
26.3.2020 10:44
Mestikseen nousee ensi kaudeksi kaksi uutta joukkuetta Suomi-sarjasta lisenssimenettelyllä. Lisäksi sarjalle on perustettu vallitsevien poikkeusolojen myötä reagointirahasto.
Podcast
Jatkoajan Talousmaisterit: Koronavirus koettelee seuroja kovalla kädellä
26.3.2020 9:37
Koronavirus on tuonut oman vaikutuksensa kaikkien ihmisten elämään ympäri maailman. Vaikutus on suuri myös urheiluun sekä jääkiekkoon. Talousmaisterimme käyvät uudessa jaksossaan läpi miten epidemia vaikuttaa kiekkoseurojen talouteen.

Lue myös