KooKoon omistajiin lukeutuva Tommy Wingels lopettaa uransa 32-vuotiaana − iski työsulkukaudella kouvolalaisille kovat tehot

Muut Sarjat / Uutinen
Wingels pelasi KooKoossa NHL:n työsulkukaudella.
Kuva © Miikka Mikkola
Pitkään San Jose Sharksin NHL-organisaatiossa pelannut Tommy Wingels lopettaa uransa. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi Sveitsin pääsarjan Geneve-Servette.

Tommy Wingels, 32, lopettaa pelaajauransa. Hän edusti kolme viimeistä pelikauttaan NLA-liigan Geneve-Servetteä. Hyökkääjä pelasi myös Suomessa, kun hän kaudella 2012−13 edusti tuolloin Mestiksessä pelannutta KooKoota NHL:ssä olleen työsulun ajan. Wingels iskikin kouvolalaisille 18 ottelussa tehot 8+14=22.

Lisäksi hän on KooKoon osaomistaja osakeannin myötä, joka pidettiin ennen kuin seura nousi Liigaan kaudeksi 2015−16.

Yhdysvaltalainen pelasi myös NHL:ssä 448 ottelua edustaen suurimmaksi osaksi San Jose Sharksia. Hänelle kertyi pelikokemusta myös Ottawa Senatorsista, Chicago Blackhawksista ja Boston Bruinsista.

− Kaksi viimeistä kautta Genevessä ovat jättäneet lukemattomia muistoja, joita minä ja perheeni emme koskaan unohda. Nyt olen valmis palaamaan kotikaupunkiini ja aloittamaan uuden luvun elämässäni, Wingels sanoi.

Muokattu: 11.6.2020, kello 12.16: Lisätty tieto Wingelsin osaomistajuudesta KooKoossa. Tieto lisätty sekä otsikkoon että leipätekstiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle