KooKoon liigajoukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − U20-joukkueen tartuntamäärä nousi kymmeneen

LIIGA / Uutinen
KooKoon liigajoukkueessa on yksi uusi koronatapaus.
Kuva © Satu Pitkänen
Liigajoukkueen lisäksi KooKoon U20-joukkueessa havaittiin yksi uusi koronavirustartunta.

KooKoo tiedotti, että sen liigajoukkueessa on todettu yksi uusi koronavirustartunta viime maanantaina tehdyissä testeissä. Tartunnan saanut pelaaja on terveysviranomaisen määräysten mukaisesti asetettu eristykseen.

KooKoon liigajoukkue on tällä hetkellä karanteeninomaisissa olosuhteissa ja ne päättyvät terveiden pelaajien osalta 22. syyskuuta. Tartunnan saaneet pelaajat ovat eristyksissä terveysviranomaisten määräämään ajankohtaan saakka.

KooKoon mukaan myös seuran U20-joukkueessa on yksi uusi koronavirustartunta. Kyseessä on U20-joukkueen kymmenes tartunta ja se löytyi, kun aiemmin negatiivisen testituloksen saanut pelaaja alkoi oireilla ja hänet testattiin uudelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös