KooKoon liigajoukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − U20-joukkueen tartuntamäärä nousi kymmeneen

LIIGA / Uutinen
KooKoon liigajoukkueessa on yksi uusi koronatapaus.
Kuva © Satu Pitkänen
Liigajoukkueen lisäksi KooKoon U20-joukkueessa havaittiin yksi uusi koronavirustartunta.

KooKoo tiedotti, että sen liigajoukkueessa on todettu yksi uusi koronavirustartunta viime maanantaina tehdyissä testeissä. Tartunnan saanut pelaaja on terveysviranomaisen määräysten mukaisesti asetettu eristykseen.

KooKoon liigajoukkue on tällä hetkellä karanteeninomaisissa olosuhteissa ja ne päättyvät terveiden pelaajien osalta 22. syyskuuta. Tartunnan saaneet pelaajat ovat eristyksissä terveysviranomaisten määräämään ajankohtaan saakka.

KooKoon mukaan myös seuran U20-joukkueessa on yksi uusi koronavirustartunta. Kyseessä on U20-joukkueen kymmenes tartunta ja se löytyi, kun aiemmin negatiivisen testituloksen saanut pelaaja alkoi oireilla ja hänet testattiin uudelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin
27.10.2020 20:24
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.
Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Lue myös