KooKoon ja Ilveksen menestys kaukalossa näkyy myös yleisömäärissä − Turussa ollaan toista tuhatta tavoitetta perässä

LIIGA / Uutinen
Ilves on reilusti edellä yleisötavoitettaan.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kun kaudesta on pelattu kaksi kolmasosaa, puolivälierien kotiedussa kiinni olevat KooKoo ja Ilves ovat keränneet parhaat yleisömäärät suhteessa joukkueiden ennen kautta asettamiin tavoitteisiin.

Lauantain otteluiden jälkeen Liigan runkosarjaa on pelattu 303 ottelua, kun kauteen mahtuu kaikkiaan 450 ottelua. Joukkueiden pelattujen kotiotteluiden määrät vaihtelevat 18:n ja 22:n välillä.

Sarjassa kolmantena oleva Ilves on pelaamassa parasta kauttaan yli kahteen vuosikymmeneen ja sarjanelonen KooKoo on matkalla kohti kaikkien aikojen kauttaan pääsarjatasolla. Hieno menestys on näkynyt myös joukkueiden yleisömäärissä, sillä molemmat ovat yli 300 katsojaa edellä ennen kautta asetettua tavoitetta.

Kaiken kaikkiaan seitsemän joukkuetta on edellä tavoitettaan, ja muillakin joukkueilla tavoitteen saavuttaminen on vielä haarukassa.

Listan toisesta päästä löytyy TPS, jonka yleisötavoite kaudelle oli 6000. Kauden suurimpiin floppeihin kuuluvat turkulaisjoukkueen yleisömäärä on jäänyt kuitenkin hieman päälle neljän ja puolen tuhannen. Liigaa johtava Kärpät oli asettanut tavoitteen poikkeuksellisen korkeaksi, ja Kärpät onkin toiseksi eniten tavoitettaan perässä.

Joukkueen yleisötavoitteet on poimittu Jääkiekkolehden kausioppaasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle