KooKoon hyökkäykseen kolme pelaajaa lisää − Ilveksessä aiemmin tehoillut Rautiainen palaa Sveitsistä kotimaahan

LIIGA / Uutinen
Rautiainen iski kaudella 2017-2018 Ilveksen paidassa 45 tehopistettä.
Kuva © Saana Hakala
KooKoon hyökkäys täydentyy kolmella pelaajalla. Jatkosopimuksen tehneen Kimi Koiviston lisäksi ryhmään liittyvät Teemu Rautiainen sekä Jaakko Heikkinen.

Teemu Rautiainen, 29, siirtyy KooKoon riveihin Sveitsistä, jossa pelasi viime kauden pääsarjajoukkue Zurich Lionsin sekä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen GC Küsnacht Lionsin miehistöissä. Pääsarjassa syntyi 27 ottelussa 11 tehopistettä ja kakkostasolla 16 ottelussa tehot 8+7=15.

Liigaa aiemmin Ilveksessä ja HPK:ssa pelannut hyökkääjä on rikkonut urallaan Liigassa kahdesti 30 tehopisteen rajan ja kertaalleen takonut myös yli 40 tehopistettä. Rautiaisen sopimus on 1+1-vuotinen.

− Rautiainen on hyvin liikkuva ja monipuolinen laitahyökkääjä, joka pystyy sekä viimeistelemään että rakentamaan peliä. Johtajaluonne, kuvaili KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Uutena kasvona kouvolalaisryhmään liittyy myös Pohjois-Amerikassa Denverin yliopistojoukkueessa viime vuodet kiekkoillut Jaakko Heikkinen. 24-vuotias jokerikasvatti teki NCAA:ssa päättyneellä kaudella 24 ottelussa kahdeksan tehopistettä. Heikkisen sopimus on myös 1+1-vuotinen.

Yksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Koivisto aloittaa jo neljännen kautensa kouvolalaisryhmässä. Päättyneellä kaudella 28-vuotias laitahyökkääjä kärsi loukkaantumisesta ja pelasi vain 20 ottelua, joissa keräsi tehot 1+3=4. 

» Lähetä palautetta toimitukselle