KooKoon U20-joukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − liigajoukkueen tuoreiden testien tulokset saapuvat loppuviikosta

LIIGA / Uutinen
Maalintekijänä Trevor Mingoia.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
KooKoo tiedotti maanantaina, että sen U20-joukkueessa on yksi uusi koronavirustartunta.

KooKoon U20-joukkueen kokonaistartuntamäärä nousi seitsemään, kun joukkueessa todettiin yksi uusi tartunta. Viime viikolla testattu joukkueen pelaaja alkoi oireilla ja uusi testi osoittautui tulokseltaan positiiviseksi. Sairastuneet jatkavat karanteenissa oloaan.

Kookoon liigajoukkue asetettiin karanteeninomaisiin olosuhteisiin viime viikon perjantaina ja sekä joukkue että sen toimihenkilöt on testattu maanantaina. Testien tulokset selviävät myöhemmin tällä viikolla.

− Tulemme tiedottamaan tiistaina tai keskiviikkona lisää Liiga-joukkueen arjen jatkosta ja myös perjantain KalPa-harjoitusottelusta tehdään päätöksiä vasta myöhemmin.

− Haluamme toimia vastuullisesti ja pelaajien ja työntekijöidemme terveys edellä. Tulemme myös tekemään lisää toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrottiin myös, että KooKoon U20-joukkueessa on toisen asteen opiskelijoita, mutta pelaajat eivät ole terveysviranomaisten mukaan altistaneet koulujen muita oppilaita.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös