KooKoon U20-joukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − liigajoukkueen tuoreiden testien tulokset saapuvat loppuviikosta

LIIGA / Uutinen
Maalintekijänä Trevor Mingoia.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
KooKoo tiedotti maanantaina, että sen U20-joukkueessa on yksi uusi koronavirustartunta.

KooKoon U20-joukkueen kokonaistartuntamäärä nousi seitsemään, kun joukkueessa todettiin yksi uusi tartunta. Viime viikolla testattu joukkueen pelaaja alkoi oireilla ja uusi testi osoittautui tulokseltaan positiiviseksi. Sairastuneet jatkavat karanteenissa oloaan.

Kookoon liigajoukkue asetettiin karanteeninomaisiin olosuhteisiin viime viikon perjantaina ja sekä joukkue että sen toimihenkilöt on testattu maanantaina. Testien tulokset selviävät myöhemmin tällä viikolla.

− Tulemme tiedottamaan tiistaina tai keskiviikkona lisää Liiga-joukkueen arjen jatkosta ja myös perjantain KalPa-harjoitusottelusta tehdään päätöksiä vasta myöhemmin.

− Haluamme toimia vastuullisesti ja pelaajien ja työntekijöidemme terveys edellä. Tulemme myös tekemään lisää toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrottiin myös, että KooKoon U20-joukkueessa on toisen asteen opiskelijoita, mutta pelaajat eivät ole terveysviranomaisten mukaan altistaneet koulujen muita oppilaita.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Spengler Cup peruttu koronapandemian takia
29.9.2020 21:07
Joulun ja uudenvuoden välisenä aikana Davosissa järjestettävä Spengler Cup-turnaus jää tänä vuonna pelaamatta.
Uutinen
HIFK:n U18-joukkueessa todettiin koronatartunta − altistuneita muissakin ikäluokissa
28.9.2020 12:40
HIFK:n U18-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Koko U18-joukkue on karanteenissa ja lisäksi karanteenissa on pelaajia U20- ja U16-joukkueista.
Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.

Lue myös