KooKoon U20-joukkueessa yksi uusi koronavirustartunta − liigajoukkueen tuoreiden testien tulokset saapuvat loppuviikosta

LIIGA / Uutinen
Maalintekijänä Trevor Mingoia.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
KooKoo tiedotti maanantaina, että sen U20-joukkueessa on yksi uusi koronavirustartunta.

KooKoon U20-joukkueen kokonaistartuntamäärä nousi seitsemään, kun joukkueessa todettiin yksi uusi tartunta. Viime viikolla testattu joukkueen pelaaja alkoi oireilla ja uusi testi osoittautui tulokseltaan positiiviseksi. Sairastuneet jatkavat karanteenissa oloaan.

Kookoon liigajoukkue asetettiin karanteeninomaisiin olosuhteisiin viime viikon perjantaina ja sekä joukkue että sen toimihenkilöt on testattu maanantaina. Testien tulokset selviävät myöhemmin tällä viikolla.

− Tulemme tiedottamaan tiistaina tai keskiviikkona lisää Liiga-joukkueen arjen jatkosta ja myös perjantain KalPa-harjoitusottelusta tehdään päätöksiä vasta myöhemmin.

− Haluamme toimia vastuullisesti ja pelaajien ja työntekijöidemme terveys edellä. Tulemme myös tekemään lisää toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrottiin myös, että KooKoon U20-joukkueessa on toisen asteen opiskelijoita, mutta pelaajat eivät ole terveysviranomaisten mukaan altistaneet koulujen muita oppilaita.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös