KooKoon U20-joukkueen koronatartuntamäärä nousi kahdella

LIIGA / Uutinen
KooKoon liigajoukkue jatkaa karanteeninomaisissa olosuhteissa.
Kuva © Satu Pitkänen
KooKoo tiedotti keskiviikkona, että sen U20-joukkueessa on havaittu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Liiga-joukkueen testituloksia odotetaan saapuvaksi tällä viikolla.

KooKoon U20-joukkueessa ilmeni kaksi uutta positiivista koronavirustartuntaa, mikä tarkoittaa kokonaistartuntamäärän nousua yhdeksään tartuntaan. Kaikilla positiivisen testituloksen saaneilla on viruksen aiheuttamia oireita, mutta heidän olonsa on tilanteeseen nähden hyvä.

U20-joukkueen virukselle altistuneet henkilöt jatkavat terveysviranomaisten määräämässä karanteenissa. Liiga-joukkue testattiin maanantaina ja KooKoo tiedottaa mahdollisista tartunnoista sitten, kun kaikki tulokset ovat tulleet. Liiga-joukkue on tällä hetkellä karanteeninomaisissa olosuhteissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HIFK:n U18-joukkueessa todettiin koronatartunta − altistuneita muissakin ikäluokissa
28.9.2020 12:40
HIFK:n U18-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Koko U18-joukkue on karanteenissa ja lisäksi karanteenissa on pelaajia U20- ja U16-joukkueista.
Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.
Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.

Lue myös