ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

KooKoon Perhonen ambulanssilla sairaalaan

LIIGA / Uutinen
Perhosen peli päättyi loukkaantumiseen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
KooKoon ennestään pitkä sairastupa täyttyi kahdella uudella nimellä, kun maalivahti Samu Perhonen ja hyökkääjä Kimi Koivisto jättivät lauantain Pelicans-ottelun kesken.

KooKoo-vahti Samu Perhonen loukkaantui Pelicans-ottelun kolmannessa erässä Pelicansin 4-4-tasoitusosumassa. Maalin tehnyt Niko Kivelä osui irtokiekkoa tavoitellessaan Perhoseen, joka jäi makaamaan maalin eteen. 

Kouvolan Sanomien mukaan kouvolalaisvahti oli tilanteen jälkeen tajuton ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

− Meiltä on tällä hetkellä monta pelaajaa sivussa aivotärähdyksen takia ja nyt maalivahti lähti vielä ambulanssilla sairaalaan, KooKoo-luotsi Tuomas Tuokkola sadatteli Kouvolan Sanomille.

− Perhoselta lähti tilanteessa taju pois maalivahdin alueella. Minua vituttaa tämä systeemi tällä hetkellä todella rankasti ja jos tämä on pelin henki.

Perhosen lisäksi lauantain Pelicans-ottelun kesken jätti avauserässä hyökkääjä Kimi Koivisto.

Kouvolalaisryhmässä on tällä hetkellä todellinen loukkaantumissuma, sillä joukkueesta sivussa tällä hetkellä ovat puolustajista Ville Järvinen, Martin Berger, Emil Kristensen ja Ed Wittchow. Hyökkäyspäästä puuttuvat Erik Karlsson, Toni Kähkönen, Henri Kanninen, Olli Korhonen sekä lauantain ottelusta sivussa ollut kultakypärä Malte Strömwall.

» Lähetä palautetta toimitukselle