KooKoolle viisi uutta pelaajaa − Oksanen KHL-jäiltä Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Ahti Oksanen siirtyy KooKoon riveihin.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Ennenaikaisesti päättyneellä kaudella viidennen sijan saavuttanut KooKoo on tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Kouvolalaisjoukkueeseen liittyy uusi maalivahti sekä neljä uutta hyökkääjää.

KooKoo on palkannut maalinsa suulle ruotsalaisen Victor Brattströmin. 196-senttisen maalivahdin edelliset kaudet ovat sujuneet Timrå IK:n riveissä niin SHL:ssä kuin Allsvenskanissa. 

Hyökkäyspään kovin vahvistus on Ahti Oksanen, joka edusti tällä kaudella Jokereita KHL:ssä. 15 tehopistettä 51 otteluun tehnyt hyökkääjä pelasi aiemmin Liigassa kaksi kautta SaiPassa. 

Lisäksi joukkueeseen liittyvät HIFK:sta Teemu Engberg, Sportista Aleksi Ainali ja JYPistä Samuli Ratinen. Engberg on päävalmentaja Jussi Ahokkaalle tuttu pelaaja reilun vuoden takaisesta nuorten maailmanmestarijoukkueesta. Ratinen on puolestaan pelannut KeuPa HT:ssä apuvalmentaja Mikko Heiskasen alaisuudessa.

– Haluamme Kouvolaan kilpailuhenkisiä, voitontahtoisia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Kaikki nämä viisi pelaajaa ovat tällaisia, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

– Meillä on jo entuudestaan jatkavista pelaajista vahva runko, johon etsimme täsmävahvistuksia. He ovat nälkäisiä urheilemaan, halukkaita kehittymään ja valmiina tekemään kaikkensa KooKoon menestyksen eteen.

Uusista pelaajista Engbergin, Ainalin ja Ratisen sopimukset ovat kaksivuotisia. Oksasen ja Brattströmin sopimus kattaa ensi kauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle