KooKoo täydensi tulevan kauden maalivahtiosastonsa - Salminen jatkaa, Halonen lainalle Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Salminen jatkaa pitkällä sopimuksella KooKoossa.
Kuva © Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/
KooKoo hankki norjalaisvahti Henrik Haukelandin rinnalle maalivahtiosastolleen nuoren Niilo Halosen ja teki jatkosopimuksen Oskari Salmisen kanssa.

Niilo Halonen siirtyy tulevan kauden kattavalla lainasopimuksella HIFK:sta KooKoohon. 20-vuotias torjuja pelasi viime kaudella pääosin Jokipojissa, mutta kauteen mahtui myös kolmen ottelun lainapesti KooKoohon. Mestiksessä Halonen torjui 33 ottelua torjuntaprosentilla 90,5.

− Halonen kävi viime kaudella osoittamassa valmiutensa Liiga-kaukaloon. Kunnianhimoisena ja tavoitteellisena urheilijana hän on loistava lisä täydentämään maalivahtikolmikkomme. Uskomme, että Niilo ottaa meillä urallaan seuraavan askeleen eteenpäin, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen totesi.

Oskari Salmisen nykyinen sopimus kouvolalaisjoukkueeseen kattoi tulevan kauden, mutta nyt sopimusta jatkettiin kevääseen 2021 saakka. 20-vuotias Titaanit-kasvatti esiintyi Liigassa viime kaudella 16 ottelussa torjuntaprosentilla 90,0. Hän pelasi myös KooKoon A-nuorissa 17 ottelua.

− Oskari on harjoitellut tavoitteellisesti vasta kaksi kautta. Hän on ottanut Kouvolassa isoja askeleita eteenpäin ja hän on erittäin hyvällä tiellä. Jos kehitys jatkuu nähdyn kaltaisena, niin hänelle on koko maailma auki, Kultanen kommentoi.

Kouvolalaisjoukkueen maalivahtikolmikon täydentää Norjan maajoukkuevahti Henrik Haukeland.

− Meillä on nyt kolme kilpailukykyistä maalivahtia, joiden kanssa lähdemme toteuttamaan suunnitelmaamme kaikkien eteenpäin viemiseksi, Kultanen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle