KooKoo solmi peräti yhdeksän jatkosopimusta − muun muassa Malík ja Antonen nähdään Kouvolassa ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Alexander Bonsaksen jatkaa uraansa muualla, mutta Joose Antonen ja Teemu Rautiainen jatkavat KooKoossa.
Kuva © Jarno Hietanen
KooKoo kasaa ensi kauden joukkuettaan pikavauhdilla. Yhdeksän jatkosopimuksen joukossa on pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Petteri Nikkilä ei jatka Kouvolassa.

KooKoo tiedotti tiistaina solmineensa jatkosopimukset yhdeksän tällä kaudella kouvolalaisryhmässä nähdyn pelaajan kanssa. Joukosta maalivahti Nick Malíkin, puolustajista Riku Tuomolan ja Saku Vesterisen sekä hyökkääjistä Teemu Rautiaisen ja Jesse Nurmen osalta kyseessä oli seuran käyttämä sopimuksen optiovuosi.

Nimensä kokonaan uusiin jatkopahveihin ensi kauden osalta kirjoittivat Joose Antonen, Teemu Engberg, Samuli Ratinen ja Kasperi Ojantakanen.

− Nick (Malík) ryösti loppukaudeksi maalin itselleen ja hänellä on varmasti vielä ulosmitattavaa ja parhaat pelit edessäpäin. Joose oli selvästi tehokkain ylivoimapelaajamme runkosarjassa, joten hänen ympärilleen on hyvä jatkossa lähteä rakentamaan tehokkaampaa tekemistä. Myös Jesse Nurmen kehitystä on varmasti mielenkiiintoista seurata ensi kaudella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoi tiedotteessa.

Hyökkääjä Eetu Paasovaaran sopimusoption KooKoo päätti jättää käyttämättä. Puolustaja Petteri Nikkilä sen sijaan käytti itse sopimuksessaan olleen ulkomaanoption.

» Lähetä palautetta toimitukselle