KooKoo nappasi Samuel Valkeejärven – koeaika poiki myös Olli Korhoselle vakituisen paikan joukkueesta

LIIGA / Uutinen
Olli Korhonen hyödynsi koeaikansa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
KooKoo vahvisti hyökkäystään Samuel Valkeejärvellä ja ilmoitti Olli Korhosen jatkavan joukkueessa.

KooKoo vahvisti rivejään, kun kuluneella viikolla sopimuksena JYPin kanssa purkanut Samuel Valkeejärvi liittyy joukkueeseen. 21-vuotiaan hyökkääjän sopimus on 1+1-vuotinen. Seura tiedotti samalla, että Olli Korhosen 1+1-vuotisessa sopimuksessa ollut koeaika on päättynyt, ja hyökkääjä jatkaa joukkueessa.

Valkeejärvi pelasi viime kaudella JYP-paidassa 53 runkosarjaottelua tehopistein 6+10=16. Yhteensä jyväskyläläiselle on kertynyt kahden Liiga-kauden aikana 100 ottelussa 25 pistettä.

– Valkeejärvi on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo kahden täyden kauden kokemus Liiga-kiekosta. Hän voi pelata sekä keskus- että laitahyökkääjänä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi uutta hankintaa joukkueen tiedotteessa.

Koeajalla paikkansa joukkueesta lunastanut Korhonen pelasi menneen kauden Mestiksessä Ketterän riveissä pudotuspelit mukaan lukien 66 ottelua, joissa tehopisteitä kertyi 50 (20+30). Lisäksi hänelle kertyi SaiPan riveissä kaksi Liiga-ottelua.

– Korhonen on ottanut paikkansa joukkueesta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen panokseensa. Olli on pelannut johtavassa roolissa viimeiset kaudet sekä U20-ikäluokassa että Mestiksessä. Se näkyy nyt hänen pelaamisessaan voittavina valintoina pelin sisällä ja valmius pelata myös pelien kriittisillä hetkillä on ollut hyvä ensimmäisestä harjoituspelistä lähtien, Kultanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle