KooKoo nappasi Mestiksessä mestaruuden voittaneen hyökkääjän takaisin kotikulmilleen

LIIGA / Uutinen
Olli Korhonen pukee jälleen kasvattajaseuransa pelipaidan ylleen.
Kuva © Jarno Hietanen
KooKoo ilmoitti tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen oman kasvatin Olli Korhosen kanssa. Sopimuksessa on neljän kuukauden koeaika. Hyökkääjä voitti viime kaudella Mestiksen mestaruuden.

KooKoo tiedotti tehneensä sopimuksen hyökkääjä Olli Korhosen, 23, kanssa. Seuran oma kasvatti palaa 1+1-vuotisella sopimuksella Kouvolaan. Sopimus sisältää neljän kuukauden koeajan.

Hyökkääjällä oli sopimus Mestiksessä viime kaudella mestaruuden voittaneen Imatran Ketterän kanssa, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan ja seuran kesken.

Korhonen tehtaili Ketterän paidassa viime kaudella 50 runkosarjaotteluun 17+21=38 tehopistettä. Mestaruusjuhliin päättyneissä pudotuspeleissä hyökkääjälle tehopisteitä kertyi 16 ottelussa 13 pisteen verran.

– Ollin pelaajapolku on tuonut hänet kahden Mestis-kauden jälkeen takaisin Liigan kynnykselle. Hän oli Mestiksen mestarijoukkueen kärkisentteri viime kaudella, joten seuraava luonnollinen askel on paluu kasvattajaseuraan kamppailemaan peliajasta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi tiedotteessa siirtoa.

Korhonen on pelannut KooKoon lisäksi Liigassa kaksi ottelua SaiPan riveissä lainalla. Pääsarjassa on kertynyt viiden eri kauden aikana 68 ottelua, joissa tehopisteitä on kertynyt 3+4=7.

– Olli pelasi hienon kauden Ketterässä ja sai lopulta ansaitsemansa liigasopimuksen kasvattajaseuraansa. Vaikka meillä oli jo tehty sopimus Ollin kanssa ensi kautta varten, niin tässä tilanteessa sopimus oli helppo purkaa yhteisymmärryksessä. Ollista tuli viime kauden Ketterän rosterista nyt viides pelaaja, joka tekee sopimuksen liigaan, sanoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen Ketterän tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle