KooKoo määrätty toistaiseksi karanteeniin − kaksi peliä peruttu aiempien SaiPa-ottelujen lisäksi

LIIGA / Uutinen
KooKoo odottaa testituloksia.
Kuva © Tiia Mahkonen

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän Kymsoten tartuntatautiviranomainen on määrännyt KooKoon joukkueen jäsenet ja taustahenkilöt tiistaina koronavirustesteihin ja toistaiseksi voimassa olevaan karanteeniin. Määräys käskee perjantaina 12.3. HIFK−KooKoo-ottelussa mukana olleita henkilöitä. KooKoo tiedotti asiasta tiistaiaamuna.

Joukkue oli jäänyt omaehtoiseen karanteeniin jo maanantaina. Tartuntatautiviranomainen päättää lopullisesta karanteenin pituudesta testitulosten valmistuttua. KooKoon joukkue on tiedotteen mukaan toistaiseksi oireeton.

Karanteenin takia kaksi KooKoon ottelua jää pelaamatta.

Ti 16.3.2021 KooKoo–KalPa
Ke 17.3.2021 HPK–KooKoo

Viikonlopulle merkityt SaiPa-ottelut (Pe 19.3. ja La 20.3.) on aiemmin peruttu SaiPan karanteenimääräyksen vuoksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös