KooKoo kotiutti Strömbergin – Meskanen ja Vesterinen uusina niminä Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Strömberg palaa tuttuun nuttuun.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Peräti 23 maalia toissa kaudella iskenyt Strömberg palaa oranssimustiin vuoden sopimuksella.

KooKoo julkisti tiistaina kaksi kovan luokan hyökkääjähankintaa. Kouvolalaisseuraan liittyvät vuoden mittaisilla sopimuksilla Kim Strömberg ja Ville Meskanen

Strömberg, 33, palaa KooKoohon vuoden tauon jälkeen. Edellisellä KooKoo-kaudellaan hän oli joukkueensa paras maalintekijä sekä pistemies: 59 ottelussa jokerikasvatti kirjautti piste-ennätyksensä, 23 maalia ja 27 syöttöä. Yhteensä 50 pisteellään hän oli Liigan pistepörssin kahdeksas.

Päättyneen kauden hän pelasi SHL:aa sarjanousija IK Oskarshamnissa, joka jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. 52 ottelua tuottivat Strömbergille tehot 8+10. Liigaa hän on pelannut aiemmin SaiPassa, Tapparassa ja Jokereissa.

25-vuotias Meskanen siirtyy Kouvolaan kasvattajaseurastaan Tampereen Ilveksestä. Koko Liiga-uransa tupsukorvia edustanut hyökkääjä sai seurasta lähtöpassit aiemmin keväällä, kun Ilves jätti käyttämättä Meskasen option tulevasta kaudesta. Kausi tuotti Meskaselle 48 ottelussa tehot 15+12=27.

KooKoon takalinjoille liittyy 1+1-vuotisella sopimuksella Saku Vesterinen. 22-vuotias kuopiolaislähtöinen puolustaja aloitti viime kauden SaPKossa, mutta siirtyi kesken kauden Kokkolan Hermekseen. Kaikkiaan Vesterinen kirjautti viime kaudella 27 runkosarjaottelussa tehot 2+9 ja 12 pudotuspeliottelussa tehot 2+4.

Tuore Mestiksen hopeamitalisti on pelannut aiemmalla urallaan Liigaa kaksi ottelua KalPassa. Mestistä KalPa-kasvatti on pelannut myös IPK:ssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle