KooKoo kotiuttaa oman kasvattinsa Raumalta, hyökkääjälupaukselle liigasopimus

LIIGA / Uutinen
Palojärvi on kiekkoillut viime kaudet Lukossa.
Kuva © Timo Savela
KooKoo saa puolustukseensa paluumuuttajan, kun puolustaja Antti Palojärvi palaa Kouvolaan. Kouvolalaisjoukkue teki lisäksi sopimuksia junioripelaajien kanssa.

Viime kaudet Lukossa pelannut Antti Palojärvi siirtyy KooKooseen 1+1-vuotisella sopimuksella. Kontrahtiin sisältyy lisäksi syyskuun loppuun ulottuva koeaika.

21-vuotias Palojärvi on KooKoon kasvatti, mutta siirtyi kaudeksi 2016-2017 Lukon riveihin. Neljän raumalaisjoukkueessa vietetyn kauden aikana puolustaja pelasi kaikkiaan 21 liigaottelua. Palojärvellä on myös NHL-varaus, kun Pittsburgh Penguins valitsi hänet kuudennella kierroksella kesällä 2017.

Viime kaudella Palojärvi esiintyi Liigassa viidessä ottelussa ilman tehopisteitä. Kauteen mahtui lisäksi 14 ottelua Lukon A-nuorissa sekä 24 ottelua Mestistä Hokin paidassa.

− Lähdemme rakentamaan Antin uraa uudelleen ilman kiirettä ja paineita. Hänessä on paljon pelaavuutta ja hyviä elementtejä, mutta lopullinen murtautuminen Liiga-kiekkoon on vielä tekemättä. Joskus pitää ottaa yksi askel taaksepäin, jotta pääsee taas oikealle polulle ja sitä pitkin monta askelta eteenpäin, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Kouvolalaisjoukkue teki lisäksi 2+1-vuotisen liigasopimuksen 15-vuotiaan hyökkääjälupauksen, Jesse Nurmen kanssa. Nurmi pelasi viime kaudella sekä KooKoon B -että C-nuorissa. B-nuorten SM-sarjassa hän iski 22 otteluun tehot 6+12=18 ja C-nuorissa 20 otteluun pisteet 15+14=29.

− Jesse on kansainvälisestikin huomioitu ikäluokkansa kärkipelaaja. Hän on hyökkäysorientoitunut laitahyökkääjä, jolla on kova polte tehdä tulosta, kuvaili Kultanen.

Uusina kasvoina KooKooseen liittyvät lisäksi maalivahti Eikka Kokkonen sekä hyökkääjä Oskari Kuntonen. 18-vuotias Kokkonen torjui viime kaudella KalPan A-nuorissa ja 17-vuotias Kuntonen pelasi puolestaan Pelicansin B-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle