KooKoo kiinnitti päävalmentaja Salon vanhan aisaparin valmennusryhmäänsä

LIIGA / Uutinen
Olli Salo saa ensi kaudeksi tutun miehen apuvalmentajakseen.
KooKoon valmennusryhmä täydentyy Janne Jupolla.

Janne Juppo tulee täydentämään KooKoon valmennusryhmää. KooKoossa Jupon roolina on fysiikka- ja videovalmentajan tehtävät.

Kouvolalaisten valmennusryhmään kuuluu tällä hetkellä Jupon ja päävalmentaja Olli Salon lisäksi maalivahtivalmentaja Tommi Satosaari, joka korvasi Jääkiekkoliiton tehtäviin lähteneen Kari Lehtosen. Kouvolalaisten valmennuksesta ovat kevään aikana poistuneet myös Mikko Heiskanen ja Jukka Aho.

– On hienoa päästä näyttämään omaa osaamistaan ja uusi toimintaympäristö ja uudet ihmiset lisäävät kiinnostusta Kouvolaan ja KooKooseen saapumiseen, Juppo kertoo.

Juppo on hämeenlinnalaislähtöinen ja ollut mukana HPK:n juniorivalmennuksessa. Hän toiminut aiemmin myös hämeenlinnalaisseuran junioripäällikkönä. Viimeksi Juppo on työskennellyt janakkalalaisen salibandyseura SC Urbansin junioripäällikkönä.

Jupolla on yhteistä historiaa myös päävalmentaja Salon kanssa. Hän toimi Salon apuvalmentajana HPK:n U20-joukkueessa kausina 2011–2013.

– Janne on työtä pelkäämätön valmentaja, joka sopii persoonana ryhmäämme erinomaisesti. Intohimo työtehtäviään kohtaan on paistanut miehestä heti ensitapaamisestamme, joten toivotamme hänet tervetulleeksi yhteen joukkueeseen, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle