KooKoo-kapteeni Alexander Bonsaksenin kausi on ohi − maalivahti Victor Brattström lähestyy pelikuntoa

LIIGA / Uutinen
Norjalaispakki ei pelaa enää tällä kaudella.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
KooKoo tiedotti loukkaantumistilanteestaan. Joukkue joutuu tulemaan loppukauden toimeen ilman kapteeniaan. Kouvolalaisten sairastuvan osalta eletään tärkeitä päiviä.

KooKoon norjalaispuolustaja ja kapteeni Alexander Bonsaksen on loukkaantumisen vuoksi sivussa loppukauden otteluista. Hän joutuu leikkaukseen aiottua pikaisemmin.

− Kauden jälkeen hoidettavaksi suunnitellut toimenpiteet on aikaistettava ja tämä tarkoittaa sitä, että KooKoo-kapteenia ei enää kaukalossa tällä kaudella nähdä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi tiedotteessa.

Lisäksi kouvolalaisseura kertoi, että hurjan loukkaantumisen kokenut ja sairaalassakin käynyt maalivahti Victor Brattström lähestyy pelikuntoa ja hänen tilannettaan tarkkaillaan päivittäin.

Lisäksi puolustaja Erik Aution, hyökkääjä Kimi Koiviston ja maalivahti Oskari Salmisen tilanne näyttää siltä, että kolmikko nähtäisi tositoimissa pikapuoliin.

Hyökkääjien Jere Fribergin ja Toni Suurosen vammojen vakavuus selviää myöhemmin. Hyökkääjä Leevi Aaltosen toipuminen on pitkittynyt ensiarviosta. Bonsaksenin lisäksi Trevor Mingoian kausi on tullut loukkaantumisen takia päätökseensä jo aiemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle