KooKoo julkaisi lisää jatkosopimuksia – Teemu Engberg ja U18 MM-kisoissa pelaava Veeti Väisänen jatkavat Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
HIFK-kasvatti aloittaa jo neljännen kautensa Kouvolassa.
Kuva © Jenna Westerlund
KooKoo on sopinut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Teemu Engbergin, 23, kanssa. Aiemmin seura ilmoitti myös vuoden jatkosopimuksesta Veeti Väisäsen, 17, kanssa.

Jo neljännen kokonaisen kautensa Kouvolassa aloittava Teemu Engberg pelasi päättyneellä kaudella 58 runkosarjaottelua summaten niissä tehot 5+9. Yhteensä HIFK-kasvatti on pelannut KooKoossa jo kolme kautta ja 172 runkosarjaottelua.

– Engberg on meille äärimmäisen tärkeä pelaaja, joka repii, raastaa, blokkaa ja taklaa jokaisessa vaihdossa. Hän on alivoimapelaamisen luottomies, joka omalla panoksellaan antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa illasta toiseen. Hänellä on myös hyvä laukaus, jota voisi käyttää tehokkaammin, urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Tiistaina seura julkaisi myös 17-vuotiaan Veeti Väisäsen yksivuotisen sopimuksen. Väisänen debytoi päättyneellä kaudella Liigassa, ja U20-joukkueessa puolustaja palkittiin Yrjö Hakala -palkinnolla, joka jaetaan Nuorten SM-sarjan parhaalle tulokkaalle. Väisänen pelaa Leijonien mukana juuri käynnistyvässä U18 MM-turnauksessa.

KooKoo on julkaissut aktiivisesti jatkosopimuksia, ja ensi kauden joukkue on rakentunut hyvää tahtia. Tällä hetkellä kahdella maalivahdilla, kuudella puolustajalla ja kahdeksalla hyökkääjällä on vähintään ensi kautta koskeva sopimus.

» Lähetä palautetta toimitukselle