KooKoo julkaisi jatkosopimuksia – Charle-Edouard D'Astous jatkaa Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Charle-Edouard D'Astous jatkaa KooKoon paidassa myös ensi kaudella.
KooKoo julkaisi kaksi jatkosopimusta, kun hyökkääjä Leevi Aaltonen sekä puolustaja Charle-Edouard D'Astous jatkavat kouvolalaisten riveissä myös kaudella 2023–24.

Liigan puolivälieriin kautensa päättänyt KooKoo julkaisi kaksi jatkosopimusta, kun hyökkääjä Leevi Aaltosen, sekä puolustaja Charle-Edouard D'Astousin tiedotettiin jatkavan Kouvolassa myös kaudella 2023–24. 

D'Astous oli KooKoon peliaikakuningas päättyneellä kaudella, kellottaen runkosarjassa keskimäärin 20 minuuttia ja 36 sekuntia peliaikaa. Myös tehoja hyökkäysmieliselle kanadalais-ranskalaiselle syntyi kiitettävästi, sillä tehot 7+16=23 oikeuttivat joukkueen puolustajien sisäisen pistepörssin voittoon. 

– D'Astous omaksui kauden aikana Liiga-kiekon ja kasvoi puolustuksen johtavaksi pelaajaksi. Tulee jatkamaan siitä, mihin jäi ja odotamme Charlen kantavan suurta vastuuta ensi kauden joukkueessa ja murtautuvan Liigan kärkipuolustajien joukkoon, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Aaltonen puolestaan pelasi päättyneellä kaudella 42 ottelua tehoin 4+4=8. Pudotuspeleissä 22-vuotias hyökkääjä merkkautti kaksi syöttöpistettä. Pienikokoisella hyökkääjällä on taustallaan myös NHL-varaus New York Rangersiin kesältä 2019. Aaltonen on nauttinut tilastollisesti parhaat Liiga-kautensa Kouvolassa.

– Aaltonen on joukkueen ikiliikkuja, kenen luistelu on vahvaa ja työmoraali korkea. Pinnan alla kuplii ja mahdollisuus tehojen räjähdysmäiseen kasvuun on olemassa. Hänelle erittäin tärkeä kausi tulossa, Kultanen kommentoi jatkosopimusta.

D'Astousin jatkosopimuksen tiedoitteen voit lukea tästä.

Aaltosen jatkosopimuksen tiedoitteen voit lukea tästä.

KooKoo on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa nyt kahdeksan hyökkääjää, neljä puolustajaa, sekä kaksi maalivahtia.

» Lähetä palautetta toimitukselle