KooKoo jatkaa tutussa komennossa – Olli Salo jatkaa päävalmentajana

LIIGA / Uutinen
Olli Salo jatkaa KooKoon päävalmentajana.
KooKoon valmennus pysyy tutussa muodossa myös seuraavalla kaudella, sillä koko nykyinen valmennusviisikko jatkaa tehtävissään.

Olli Salon, 39, luotsaama valmennus jatkaa myös tulevalla kaudella Kouvolassa. Salon sopimus oli muotoa 2+1, ja KooKoon ja Salon sopimuksessa ollut optiovuosi otettiin käyttöön.

– Salon kolmevuotiseen sopimukseen kirjattu "checkpoint" on nyt ohitettu ja jatkamme mielellämme hänen valmennuksessaan myös sopimuksen kolmannen vuoden. Olli on vastannut odotuksiimme määrätietoisena pelin osaajana, jonka joukkueilla myös arjen harjoittelu on tinkimättömän laadukasta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Salon luotsaamassa valmennusryhmässä jatkaa myös kuluvalle kaudelle uusittu valmennusnelikko Janne Grönvall, Sami Helenius, Janne Juppo, sekä Tommi Satosaari.

– Keväällä uudistuneen valmennustiimin sopimusten henki oli vahvasti se, että päävalmentajan jatkaessa myös muut valmentajat jatkavat tehtävissään. Olemme saaneet ryhmän hienoja persoonia heistä mukaan valmennukseemme, joten ratkaisu myös heidän jatkostaan oli luontevaa tehdä, Kultanen päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle