KooKoo hankki unkarilaisen Gallon - "Suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien"

LIIGA / Uutinen
KooKoon miehistö vahvistuu uudella hyökkääjällä.
Kuva © Teemu Grönroos
SHL:ssä viime kauden kiekkoillut Vilmos Gallo siirtyy KooKoon riveihin.

KooKoo teki kaksivuotisen sopimuksen unkarilaisen Vilmos Gallon kanssa. 22-vuotias hyökkääjä liittyi kouvolalaisryhmän vahvuuteen maanantaina.

Gallo on syntynyt Unkarissa, mutta asunut kiekkoilun vuoksi Ruotsissa 13-vuotiaasta lähtien. Hän on pelannut urallaan muun muassa 160 SHL-ottelua ja 52 Allsvenskan-kamppailua.

− Galló on vielä nuori, mutta silti jo varsin kokenut pelaaja. Hänellä on hyvä ansioluettelo Ruotsin kovista sarjoista ja myös paljon kansainvälisiä pelejä, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Unkarin maajoukkueen vakiokasvoihin lukeutuva hyökkääjä pelasi viime kauden SHL-joukkue Timråssa, joka putosi kauden päätteeksi Allsvenskaniin. Gallo iski 52 ottelussa tehot 9+9.

− Vilmos heittäytyy hienosti pelille ja tekee hurjan työmäärän joukkueensa eteen joka ilta. Siitä ei voi olla pitämättä. Hänellä on suuri mahdollisuus olla yleisön suosikkipelaaja heti ensimmäisistä piirroistaan lähtien, Kultanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle