Kontiola ja Savinainen Jokereiden haaviin

KHL / Uutinen
Lauri Marjamäki saa ensi kaudella käyttöönsä kaksi tuttua pelaajaa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit vahvistuu kahdella kokeneella suomalaisella hyökkääjällä.

Helsingin Jokerit tiedotti lauantaina solmineensa sopimukset Petri Kontiolan ja Veli-Matti Savinaisen kanssa. 34-vuotiaan Kontiolan sopimus kattaa tulevan kauden. Vuotta nuorempi Savinainen sen sijaan on helsinkiläisten sopimuspelaaja seuraavat kaksi kautta.

Kokenut Kontiola on pelannut KHL:ssä yhteensä 484 ottelua tehoin 109+197=306. Jokereiden GM:llä Jari Kurrilla onkin kovat odotukset konkaria kohtaan.

- Kontiola on yksi parhaista suomalaisista keskushyökkääjistä ja hän saapuu Jokereihin äärimmäisen motivoituneena. Hän on erinomainen pelintekijä ja ylivoimapelaaja, jolta löytyy kokemusta KHL:n huipulta sekä maajoukkueesta arvoturnauksista, Kurri kuvaili Kontiolaa seuran verkkosivuilla.

Savinainen puolestaan on pelannut KHL:ssä 161 ottelua, joissa tehopisteitä on syntynyt 33+26=59. Kurrin mukaan Savinaiselta odotetaan vahvaa peliä molempien maalien edessä.

- Savinainen on rutinoitunut arvokisapelaaja, joka yltää kovissa paikoissa usein parhaimpaansa. Hän on jäällä taistelijaluonne, joka laittaa aina kaiken likoon ja on vahva maalin edustalla. Hän on esimerkillinen joukkuepelaaja ja saa varmasti myös fanit innostumaan tyylillään.

» Lähetä palautetta toimitukselle