Konkarivahti tekee paluun pelihommiin pikakomennuksella - Kai Tillanen viikoksi Jukurien avuksi

LIIGA / Uutinen
Jukurit saa maalivahtiosastolleen tutun pelaajan pätkäavuksi.
Kuva © Topi Lainio
Koronakaranteenin jälkeen paluuta kentille tekevä Jukurien joukkue täydentää maalivahtiosastoaan kokeneella Kai Tillasella.

Kai Tillanen liittyy Jukurien vahvuuteen viikon mittaisella sopimuksella. 39-vuotias Tillanen tulee täydentämään Jukurien maalivahtiosastoa harjoituksiin ja kuluvan viikon harjoitusotteluissa, koska koronavirusepidemia on vaikuttanut myös maalivahtitilanteeseen.

Jukurit palaa koronakaranteenistaan harjoituksiin huomenna tiistaina ja pelaa loppuviikosta harjoitusottelut SaiPaa sekä KooKoota vastaan.

− Kyllä siinä kieltämättä nauru ensimmäisenä pääsi. Mutta ei tarvinnut kyllä hetkeäkään miettiä, ettenkö lähtisi. Onhan tämä tällaiselle vanhalle jarrulle uskomattoman hieno mahdollisuus päästä vetämään vielä kerran täysillä ammattilaisten kanssa, haistelemaan pukukopin fiilistä ja kokemaan se tunnelma, joka kopissa on viisi minuuttia ennen pelin alkua. Sitä tunnetta ei saa yhtään mistään muualta, Tillanen kommentoi.

Tillanen on Jukurien oma kasvatti ja edustanut mikkeliläisryhmään Mestiksessä kausina 2004-2007 sekä 2010-2012. RoKia ja Titaaneita Mestiksessä myös edustanut torjuja on kerännyt kokemusta lisäksi Ranskan ja Italian sarjoista. Viimeksi hän on ollut tositoimissa kaudells 2014-2015, mutta on sen jälkeen pitänyt tuntumaa yllä harrastejäillä.

Jukureissa hän saavutti yhden Mestis-mestaruuden sekä Mestis-hopean.

− Sain lopulta paljon enemmän kuin mitä pienenä poikana uskalsin toivoakaan. Nyt pääsen vielä kerran nauttimaan siitä hommasta, jota rakastan. Vaikka tässä huumoria onkin mukana, niin ihan varmasti teen kaikkeni, että voin olla joukkueelle avuksi. Teen sen, mitä käsketään, ja jokainen hetki putkien välissä on taatusti nautinto, kertoi Tillanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle