Konkarit poissa Jukurien kokoonpanosta, ketjut täysin uusiksi − HIFK:n muutokset maltillisempia

LIIGA / Uutinen
Jokinen rukkasi kokoonpanoa huolella.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Liigan tiistaikierroksen ainoassa ottelussa yhteen iskevät HIFK ja Jukurit. Mikkeliläiset ovat laittaneet rivinsä täysin uuteen uskoon.

Tiistaina HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kohtaa ensimmäistä kertaa Jukurien päävalmentajan Olli Jokisen sen jälkeen, kun herrasmiehet ovat ripustaneet luistimet naulaan menestyksekkään pelaajauran jälkeen. Molemmat ovat takavuosien leijonaikoneita ja menestyneitä hyökkääjiä.

Illan ottelun kokoonpanoissa verrattuna joukkueiden edellisiin kamppailuihin HIFK:n riveissä Yohann Auvitu ja Johan Motin nousevat nimelliseksi ykköspariksi. Kasper Kotkansalo ja Jordan Schmaltz puolustavat kakkosviisikossa. Niilo Halonen on tolppien välissä.

Helsinkiläisten kolmosketju Roni Hirvosen ympärillä koostuu tiistaina Elis Hedestä ja Juha Jääskästä. Nelosvitjaan tulevat Micke-Max Åsten, Petteri Wirtanen ja Leevi Teissala. Rony Ahonen palaa puolustukseen Miro Karjalaisen pariksi. Seitsemäntenä puolustajana on Otto Salin, jolle ottelu ensimmäinen Liigassa. Eero Teräväinen putoaa kokoonpanosta.

Jukureilla hyökkäysketjun menevät uusiksi. Ykkösvitjassa pelaavat Tom Grönblom, Perttu Kiesilä ja Juho Järvelä. Kakkoskolmikossa ovat Nikita Krivokrasov, Anssi Löfman ja Teemu Henritius. Teemu Pulkkinen, Otto Mäkinen ja Joachim Rohdin muodostavat kolmosketjun. Šimon Stránský, Jarkko Immonen ja Markus Oden operoivat nelosketjussa.

Kokoonpanossa mikkeliläisiltä ei nähdä kapteeni Petrus Palmua, Pekka Jormakkaa, Jani Tuppuraista eikä Jesper Piitulaista. Maalilla aloittaa Oskari Salminen.

Päivitetty 28.9.2021 klo 12.20: Korjattu Salinin ja Teräväisen pelaamiset.

Päivitetty: 28.9.2021, klo 12.47: Peltonen ja Jokinen ripustivat luistimet naulaan, eivät suinkaan jalkaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle