Konkarit Kankaanperä ja Laatikainen HPK:hon − maalivahtiosastolla Laurikainen korvaa Larmin

LIIGA / Uutinen
Laatikainen pelasi aiemmin Kiekko-Espoossa.
Kuva © Timo Savela
HPK hankki Laatikaisen ja Kankaanperän lisäksi maalivahtiosastolle Eetu Laurikaisen. Emil Larmi matkaa Pohjois-Amerikkaan.

HPK on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset puolustajien Arto Laatikaisen, 40, ja Markus Kankaanperän, 40, kanssa. Myös maalivahti Eetu Laurikainen siirtyy hämeenlinnalaismiehistöön.

Molemmat konkarit tulevat seuraan Mestiksestä, sillä Laatikainen vaihtaa HPK:hon Kiekko-Espoosta ja Kankaanperä Kiekko-Pojista. Molemmat ovat pelanneet Liigassa yli 1 000 ottelua.

− Pelin rakenteen parantamisen kannalta meidän tulee saada tasapainoisempaa ja varmempaa oman pään pelaamista sekä avauspelaamista. Menetimme joukkueeseen hankitut kärkipakit, kun Ville Koistinen ja Jared McIsaac loukkaatuivat. Erityisesti Jaredin rooliksi oli kaavailtu hyvän puolustuspään puolustajan ja alivoimapelaajan tonttia. Tulevassa kevään peliruuhkassa kokeneiden ja hyvin puolustavien puolustajien rooli ja tärkeys kasvaa, sillä he tietävät, mitä yksittäisen ottelun voittaminen ja playoffs-paikan saavuttaminen vaatii, urheilujohtaja Mika Toivola sanaili tiedotteessa.

Maalivahti Laurikainen on ollut alkukauden ilman seuraa. Hän edusti HPK:ta kaudella 2015−16. Viime kaudet hän on edustanut JYPiä. Myös Laatikainen ja Kankaanperä ovat pelanneet uransa varrella hämeenlinnalaisjoukkueessa.

HPK tiedotti myös, että alkukaudella 12 ottelussa torjunut Emil Larmi siirtyy Pohjois-Amerikkaan Pittsburgh Penguinsin organisaatioon.

» Lähetä palautetta toimitukselle