Konkarin ura jatkuu − Jarkko Immonen nähdään Jukureissa myös ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Immonen jatkaa Jukureissa.
39-vuotias Immonen pelaa mikkeliläisjoukkueessa myös tulevalla kaudella. Hän saapui Jukureihin täksi kaudeksi.

Jarkko Immonen, 39, on solminut Jukurien kanssa sopimuksen kaudesta 2022−23. Hän on tehnyt joukkueen riveissä 21:ssa ottelussa tehot 7+5=12.

− Minut on otettu hyvin vastaan, ja organisaatioon oli helppo ja mukava tulla. Kun pelaaminenkin on tuntunut mukavalta, jatkopäätös oli helppo. Meillä on Mikkelissä nyt hyvä meininki päällä. Voittoja on tullut ja väkeä on ollut peleissä paljon, joten tekeminen on menossa hyvään suuntaan. Kun pelaaminen on kivaa, niin mikäs tässä on jatkaessa, hyökkääjä toteaa.

Liiga-jäiltä Immonen muistetaan parhaiten JYPistä, jossa hän on pelannut kaikkiaan yhdeksällä eri kaudella. Hän ehti uransa alkuaikoina pelata Liigaa myös Ässissä.

− Jarkko on osoittanut alkukauden aikana, miten tärkeä johtaja hän ollut joukkueelle. Hän on ollut meidän yksi parhaista hyökkääjistä ja kantanut isoa vastuusta erikoistilannepelaamisessa sekä aloituksissa. Hän on myös opettanut meidän pelaajille voittavia asioita, ja mitä se oikeasti vaatii kun voitetaan pelejä. Mies on kuitenkin voittanut omalla urallaan paljon ja tietää, mitä se vaatii, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

Immonen on pelannut myös kansainvälisillä kentillä, sillä tutuksi ovat tulleet niin NHL, AHL, KHL kuin Sveitsin pääsarjakin. Lisäksi hän on tehnyt mittavan maajoukkueuran, jonka kruununa on vuoden 2011 maailmanmestaruus.

» Lähetä palautetta toimitukselle