Konkari Mikko Kuukka liittyy Kiekko-Espooseen ottelukohtaisella sopimuksella

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Kuukka edusti Jukureita.
Kuva © Oskari Mäkisarka / Facebook.com/makisarkaphoto
Viime kaudella sekä Isossa-Britanniassa että Suomessa kiekkoillut Kuukka vahvistaa Kiekko-Espoota kahden ottelun ottelukohtaisella sopimuksella.

Mikko Kuukka, 34, pelaa seuraavat kaksi ottelua Kiekko-Espoon riveissä ottelukohtaisella sopimuksella. Viime kaudella hän pelasi EIHL-liigan Sheffield Steelersissä 18 ottelua tehoin 0+3, josta hän siirtyi Liigaan Jukurien paitaan. Mikkeliläisryhmälle Kuukka tehoili niin ikään kolme syöttöpistettä pelaamissaan 24 ottelussa.

− Kuke on läheisempiä pelikavereitani koko uralta. On kunnia saada Kuken kaltainen ammattilainen ja joukkuepelaaja seuraamme ja pelaamaan edes muutaman ottelun meillä. Hän tuo johtajuutta ja jämäkkyyttä toimintaamme. Pelaajamme saavat hienon mallin myös siitä, miten ammattilainen hoitaa hommansa ja suhtautuu asioihin. Henkilökohtaisesti olen tästä ylpeä ja varmasti erittäin liikuttunut, kun Kuke hyppää illalla jäälle. Niin paljon ollaan yhdessä koettu, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits tiedotteessa.

Kuukka on edustanut Liigassa Jukurien lisäksi JYPiä, Bluesia, Lukkoa ja Ilvestä, jonka kasvatti hän myös on. Kuukka debytoi espoolaisten riveissä perjantaina Kooveeta vastaan.

Konkaripuolustaja on voittanut urallaan kertaalleen CHL:n mestaruuden JYPin riveissä sekä kaksi SM-pronssia.

» Lähetä palautetta toimitukselle