Konkari Jarkko Immosen ura jatkuu jukuripaidassa

LIIGA / Uutinen
Teräsmies Immosen liigaura jatkuu.
Kuva © Tiia Mahkonen
40-vuotias Immonen on tehnyt Jukurien kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Jukurit tiedotti keskiviikkona, että seura on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Jarkko Immosen, 40, kanssa. Liigassa ja KHL:ssä liki tuhat runkosarjaottelua uransa varrella kiekkoillut keskushyökkääjä pelaa mikkeliläisjoukkueessa nyt toista kauttaan.

− Jakke on osoittanut, että ikä on vain numero. Hän on johtanut meidän alkukauden tasapainoisinta ketjua takuuvarmoin ottein. Valmennus tietää joka ilta mitä Jakesta saa, ja hänet voi heittää jäälle tilanteessa kuin tilanteessa, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

Tällä kaudella Immonen on tehnyt joukkueelleen 40 ottelussa tehot 3+9=12. Urallaan mestaruuksia niin sarjatasolla kuin kansainvälisissä turnauksissa voittanut Immonen uskoo, että virtaa riittää vielä tulevallakin kaudella.

− äätös jatkamisesta oli loppujen lopuksi aika helppo. Kroppa on vielä kunnossa ja pelaaminen Mikkelissä on hauskaa! Hienoa olla mukana organisaatiossa joka haluaa kehittyä ja menestyä, Leijonissa maailmanmestaruutta vuonna 2011 juhlinut Immonen virkkoo.

Immonen kuuluu Olli Jokisen valmentaman jukurijoukkueen kapteenistoon ja kantaa rinnassaan varakapteenin A-kirjainta.

» Lähetä palautetta toimitukselle